Başkan Tufan mahalle ziyaretlerini sürdürüyor!

POLİTİKA 28.02.2022 - 19:59, Güncelleme: 28.02.2022 - 19:59
 

Başkan Tufan mahalle ziyaretlerini sürdürüyor!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Onikişubat ilçe başkanı Ali Tufan, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Onikişubat ilçe başkanı Ali Tufan ve beraberindeki Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Kahramanmaraş milletvekili Sefer Aycan ile döngel mahallesi ve suçatı mahallelerini ziyaret etti. Yapmış oldukları ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Tufan şu ifadelere yer verdi: “Döngel mahallemizi Milletvekilimiz Sefer Aycan’la ziyaret edip mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. Vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dinledik ve yerinde incelemede bulunduk. Programı düzenleyen mahalle temsilcimiz Nuri Biribilen ve tüm vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Sonrasında ise Suçatı mahalle temsilcilerimizin organize etmiş olduğu program kapsamında,mahalle sakinlerimizle biraya gelerek hasbihal ettik. Vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dinledik. Samimi ve güler yüzleri için vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Birliğimiz dirliğimiz daim olsun.”  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Onikişubat ilçe başkanı Ali Tufan, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Onikişubat ilçe başkanı Ali Tufan ve beraberindeki Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Kahramanmaraş milletvekili Sefer Aycan ile döngel mahallesi ve suçatı mahallelerini ziyaret etti.


Yapmış oldukları ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Tufan şu ifadelere yer verdi: “Döngel mahallemizi Milletvekilimiz Sefer Aycan’la ziyaret edip mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. Vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dinledik ve yerinde incelemede bulunduk.

Programı düzenleyen mahalle temsilcimiz Nuri Biribilen ve tüm vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Sonrasında ise Suçatı mahalle temsilcilerimizin organize etmiş olduğu program kapsamında,mahalle sakinlerimizle biraya gelerek hasbihal ettik. Vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dinledik. Samimi ve güler yüzleri için vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Birliğimiz dirliğimiz daim olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.