Başkan Toptaş’tan YKS öncesinde öğrencilere moral ve motivasyon ziyareti!

EĞİTİM 05.06.2024 - 19:15, Güncelleme: 05.06.2024 - 19:15
 

Başkan Toptaş’tan YKS öncesinde öğrencilere moral ve motivasyon ziyareti!

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde öğrencilerle bir araya gelerek, moral ve motivasyonlarını artırdı.

Tüm Türkiye’ye model olan eğitim yatırımlarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Onikişubat Belediyesi, Başkan Hanifi Toptaş öncülüğünde öğrencilere yönelik faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Yaşı itibariyle gençleri anlayan ve ağabey yaklaşımıyla kurduğu yakın bağla öğrencilere yol gösteren Başkan Toptaş, her fırsatta öğrencilerle bir araya geliyor. Bu kez ise hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde kurs merkezlerinde sınava hazırlanan öğrencileri ziyaret eden Başkan Toptaş, sınava girecek tüm öğrencilere başarı temennisinde bulundu. Öğrencilerle sohbet eden ve bazı tavsiyelerde bulunan Başkan Toptaş, öğrencilere çeşitli hediyeler ve ikramlar takdim etti. “Üniversite sınavının sonucu hayatın sonu değil, başlangıcı da demek değildir” YKS adaylarının zorlu bir süreçte büyük emek vererek sınava hazırlandıklarını dile getiren Başkan Toptaş, “Bu hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavları başlıyor, ben sınava girecek tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Bugünde kurs merkezlerimizde sınava hazırlanan öğrenci kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Öğrencilerimiz zorlu bir süreçte sınava hazırlandılar ve hepsinin de ayrı ayrı hedefleri var. Allah, gönüllerindekini şimdiden hayırlı eylesin. Tabii her zaman söylediğimiz bir şey var, üniversite sınavının sonucu hayatın sonu değil, başlangıcı da demek değildir. Onlar en iyi şekilde hazırlandılar. Allah ne kısmet ettiyse, sınav sonuçlarına göre hayatlarını şekillendirecekler. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki meslek sahibi olmaktan önce iyi insan olmaları bizim temennimiz. Tüm öğrencilerimizin anne ve babalarına da ayrıyeten tebrik ve teşekkür ediyorum. Allah, öğrencilerimizin emeklerini zayi etmesin diyorum. Kalbinizden geçen hedeflere ulaşmanız temennisiyle siz kıymetli öğrencilerimiz şahsında tüm sınava girecek kardeşlerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde öğrencilerle bir araya gelerek, moral ve motivasyonlarını artırdı.

Tüm Türkiye’ye model olan eğitim yatırımlarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Onikişubat Belediyesi, Başkan Hanifi Toptaş öncülüğünde öğrencilere yönelik faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Yaşı itibariyle gençleri anlayan ve ağabey yaklaşımıyla kurduğu yakın bağla öğrencilere yol gösteren Başkan Toptaş, her fırsatta öğrencilerle bir araya geliyor.

Bu kez ise hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde kurs merkezlerinde sınava hazırlanan öğrencileri ziyaret eden Başkan Toptaş, sınava girecek tüm öğrencilere başarı temennisinde bulundu.

Öğrencilerle sohbet eden ve bazı tavsiyelerde bulunan Başkan Toptaş, öğrencilere çeşitli hediyeler ve ikramlar takdim etti.

“Üniversite sınavının sonucu hayatın sonu değil, başlangıcı da demek değildir”

YKS adaylarının zorlu bir süreçte büyük emek vererek sınava hazırlandıklarını dile getiren Başkan Toptaş, “Bu hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavları başlıyor, ben sınava girecek tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Bugünde kurs merkezlerimizde sınava hazırlanan öğrenci kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Öğrencilerimiz zorlu bir süreçte sınava hazırlandılar ve hepsinin de ayrı ayrı hedefleri var.

Allah, gönüllerindekini şimdiden hayırlı eylesin. Tabii her zaman söylediğimiz bir şey var, üniversite sınavının sonucu hayatın sonu değil, başlangıcı da demek değildir. Onlar en iyi şekilde hazırlandılar. Allah ne kısmet ettiyse, sınav sonuçlarına göre hayatlarını şekillendirecekler. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki meslek sahibi olmaktan önce iyi insan olmaları bizim temennimiz.

Tüm öğrencilerimizin anne ve babalarına da ayrıyeten tebrik ve teşekkür ediyorum. Allah, öğrencilerimizin emeklerini zayi etmesin diyorum. Kalbinizden geçen hedeflere ulaşmanız temennisiyle siz kıymetli öğrencilerimiz şahsında tüm sınava girecek kardeşlerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.