Başkan Sarı’dan Miraç Kandili mesajı!

10.03.2021 - 18:00, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Sarı’dan Miraç Kandili mesajı!

Kahramanmaraş balıkçılar derneği başkanı İbrahim Sarı, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kahramanmaraş balıkçılar derneği başkanı ve merdan balık ve merdan balık evi işletmecisi İbrahim Sarı, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sarı, “Yüce Rabbimizin yaratmış olduğu biz kullara rahmetinin bolca tecelli ettiği bağışlanmak için tövbede bulunanlar için tövbe kapılarının açıldığı dualara icabet edildiği yeni bir kandil gecesine Miraç Kandili’ne kavuşmuş bulunmaktayız. Bizi bu mübarek güne eriştiren Allah-u Teâlâ’ya hamd ediyoruz.”dedi. Başkan Sarı açıklamasında şu açıklamalara yer verdi, “İnsanların kurtuluşuna vesile olan rahmet ve mağfiretine mazhar olunan ve huzur bulunulan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah'ın yüksek huzuruna kabulüdür ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişidir. Bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini yaptığınız ve yapacağınız ibadetlerin kabul ve makbul olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. İslam Âleminin ve Milletimizin Miraç Gecesi Mübarek Olsun.”  
Kahramanmaraş balıkçılar derneği başkanı İbrahim Sarı, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kahramanmaraş balıkçılar derneği başkanı ve merdan balık ve merdan balık evi işletmecisi İbrahim Sarı, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Sarı, “Yüce Rabbimizin yaratmış olduğu biz kullara rahmetinin bolca tecelli ettiği bağışlanmak için tövbede bulunanlar için tövbe kapılarının açıldığı dualara icabet edildiği yeni bir kandil gecesine Miraç Kandili’ne kavuşmuş bulunmaktayız. Bizi bu mübarek güne eriştiren Allah-u Teâlâ’ya hamd ediyoruz.”dedi.


Başkan Sarı açıklamasında şu açıklamalara yer verdi, “İnsanların kurtuluşuna vesile olan rahmet ve mağfiretine mazhar olunan ve huzur bulunulan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah'ın yüksek huzuruna kabulüdür ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişidir. Bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini yaptığınız ve yapacağınız ibadetlerin kabul ve makbul olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. İslam Âleminin ve Milletimizin Miraç Gecesi Mübarek Olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.