Başkan Ramazan Gürbak, milletvekili aday adayı olacak mı?

YEREL HABERLER 26.01.2023 - 21:58, Güncelleme: 26.01.2023 - 22:08
 

Başkan Ramazan Gürbak, milletvekili aday adayı olacak mı?

Onikişubat Muhtarları Dernek Başkanı ve aynı zamanda Serintepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürbak, milletvekili aday adayı olacak mı? İşte detaylar…

14 Mayıs tarihinde yapılması planlanan genel seçimler öncesi şimdiden kulisler bir hayli hareketli. Her seçim döneminde olduğu gibi Milletvekili aday adayı olmayı düşünen kişiler şehirde bir hayli mesai harcamaya başladı. Şu günlerde tanınırlığı ve bilinirliği olmayan kişiler STK ve esnaf gezisi yapıyor.  Diğer taraftan ise Kahramanmaraş’ta 7 gün 24 saat vatandaşların sorunlarıyla dertlenen çözüm arayışında olan kişiler var. Bu kişilerden bir tanesi ise Onikişubat Muhtarları Dernek Başkanı ve aynı zamanda Serintepe Mahalle muhtarı olan Ramazan Gürbak. Gürbak, yapmış olduğu çalışmalarla yaşlısı ve genciyle vatandaşların takdirini kazanmış durumda. Klasik muhtarlık anlayışının dışındaki farklı çalışmalara imza atan Ramazan Gürbak, 27. Dönem AK Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olmuştu. 14 Mayıs genel seçimlerinde ise milletvekili aday adayı olup olmayacağı merak konusu oldu.  Sizlerde habere yorumlarınızla destekte bulunabilirisiniz.  
Onikişubat Muhtarları Dernek Başkanı ve aynı zamanda Serintepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürbak, milletvekili aday adayı olacak mı? İşte detaylar…

14 Mayıs tarihinde yapılması planlanan genel seçimler öncesi şimdiden kulisler bir hayli hareketli. Her seçim döneminde olduğu gibi Milletvekili aday adayı olmayı düşünen kişiler şehirde bir hayli mesai harcamaya başladı.

Şu günlerde tanınırlığı ve bilinirliği olmayan kişiler STK ve esnaf gezisi yapıyor. 

Diğer taraftan ise Kahramanmaraş’ta 7 gün 24 saat vatandaşların sorunlarıyla dertlenen çözüm arayışında olan kişiler var. Bu kişilerden bir tanesi ise Onikişubat Muhtarları Dernek Başkanı ve aynı zamanda Serintepe Mahalle muhtarı olan Ramazan Gürbak.

Gürbak, yapmış olduğu çalışmalarla yaşlısı ve genciyle vatandaşların takdirini kazanmış durumda. Klasik muhtarlık anlayışının dışındaki farklı çalışmalara imza atan Ramazan Gürbak, 27. Dönem AK Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olmuştu. 14 Mayıs genel seçimlerinde ise milletvekili aday adayı olup olmayacağı merak konusu oldu. 

Sizlerde habere yorumlarınızla destekte bulunabilirisiniz.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.