Başkan Pakdil, kapı kapı gezip maske dağıttı!

POLİTİKA 01.05.2020 - 12:01, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Pakdil, kapı kapı gezip maske dağıttı!

Ak Parti Onikişubat kadın kolları başkanı ve Onikişubat Belediye meclis üyesi Banu Pakdil, kapı kapı gezerek maske dağıttı.

Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de pandami süreci devam ediyor. Hafta sonra sokağa çıkma yasağı uygulanırken vatandaşların acil durumlar dışında sokağa çıkması isteniyor.     Şehrimizde de bu doğrultuda Başkan Pakdil, Onikişubat bölgesinde bulunan evleri kapı kapı gezerek maske dağıttı.       Yapmış olduğu çalışmayı sosyal medya hesabından paylaşan Banu Pakdil, "Siyaset dediğimiz şey toplumsal talepleri, toplumsal ihtiyaçları, toplumsal hassasiyetleri dikkate alma işidir. Belediye Başkanımız Sn.Hanefi Mahçiçek Beyefendiye teşekkürlerimizle” ifadelerine yer verdi.      
Ak Parti Onikişubat kadın kolları başkanı ve Onikişubat Belediye meclis üyesi Banu Pakdil, kapı kapı gezerek maske dağıttı.

Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de pandami süreci devam ediyor. Hafta sonra sokağa çıkma yasağı uygulanırken vatandaşların acil durumlar dışında sokağa çıkması isteniyor.

 

 

Şehrimizde de bu doğrultuda Başkan Pakdil, Onikişubat bölgesinde bulunan evleri kapı kapı gezerek maske dağıttı.  

 

 

Yapmış olduğu çalışmayı sosyal medya hesabından paylaşan Banu Pakdil, "Siyaset dediğimiz şey toplumsal talepleri, toplumsal ihtiyaçları, toplumsal hassasiyetleri dikkate alma işidir. Belediye Başkanımız Sn.Hanefi Mahçiçek Beyefendiye teşekkürlerimizle” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.