Başkan Özsoy, Küçük esnafın bu mağduriyetini çözün!

EKONOMİ 18.04.2023 - 21:20, Güncelleme: 19.04.2023 - 23:31
 

Başkan Özsoy, Küçük esnafın bu mağduriyetini çözün!

Başkan Özsoy, Kahramanmaraş’tan küçük esnafın zor durumda olduğuna ve kredi çekmekte zorlandığına dikkat çekti.

Kahramanmaraş bakkallar, bayiler, şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu. Özsoy, “Asrın felaketi sonrası küçük esnaflarımız ciddi oranda etkilendi. Kredi çekme konusunda ise esnaflarımızdan kefil ve teminat isteniyor. İnsanlar evini iş yerini kaybetti neyin teminatını verecek. Biz esnaflarımızın bu mağduriyetlerinin giderilmesini istiyoruz.”dedi. İşte Şeref Özsoy’un o açıklaması,  “Bu felaket’te herkes zarar gördü. Hepimizin yakınları vefat etti. Bundan dolayı çok üzgünüz. Esnaflarımıza konteyner çarşılar açılıyor. Esnaflarımız hayata tutunmaya çalışıyor. Keşke bütün esnaflar iş yerlerini açabilseler. Ama bunun zamanla aşılacağını düşünüyorum. Bu süreci hep birlikte aşacağız. Zorlu süreci birlikte atlatacağız. Esnaflarımız devletimiz açıklamış olduğu krediden faydalanamıyor. Esnaflarımızdan teminat isteniyor. Esnaflarımızı evini iş yerini aracını kaybetmiş teminatı nerende bulacak. Yetkililerden bu mağduriyetin giderilmesini istiyoruz.”   
Başkan Özsoy, Kahramanmaraş’tan küçük esnafın zor durumda olduğuna ve kredi çekmekte zorlandığına dikkat çekti.

Kahramanmaraş bakkallar, bayiler, şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Özsoy, “Asrın felaketi sonrası küçük esnaflarımız ciddi oranda etkilendi. Kredi çekme konusunda ise esnaflarımızdan kefil ve teminat isteniyor. İnsanlar evini iş yerini kaybetti neyin teminatını verecek. Biz esnaflarımızın bu mağduriyetlerinin giderilmesini istiyoruz.”dedi.

İşte Şeref Özsoy’un o açıklaması, 

“Bu felaket’te herkes zarar gördü. Hepimizin yakınları vefat etti. Bundan dolayı çok üzgünüz. Esnaflarımıza konteyner çarşılar açılıyor. Esnaflarımız hayata tutunmaya çalışıyor. Keşke bütün esnaflar iş yerlerini açabilseler. Ama bunun zamanla aşılacağını düşünüyorum.

Bu süreci hep birlikte aşacağız. Zorlu süreci birlikte atlatacağız. Esnaflarımız devletimiz açıklamış olduğu krediden faydalanamıyor. Esnaflarımızdan teminat isteniyor. Esnaflarımızı evini iş yerini aracını kaybetmiş teminatı nerende bulacak. Yetkililerden bu mağduriyetin giderilmesini istiyoruz.” 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.