Başkan Özsoy, Esnaf 2023 yılına umutla bakmak istiyor!

YEREL HABERLER 10.12.2022 - 13:06, Güncelleme: 10.12.2022 - 13:06
 

Başkan Özsoy, Esnaf 2023 yılına umutla bakmak istiyor!

Kahramanmaraş bakkallar, bayiler, şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, esnafların 2023 yılına umutla bakmak istediğini kaydetti.

Başkan Şeref Özsoy, fisiltihaber.com.tr ‘ye 2022 yılı değerlendirmesi ve esnafların 2023 yılından beklentileri hakkında konuştu. Özsoy, “2022 yılı esnaflarımız açısından zorlu geçti. Her yıl olduğu gibi gelecek yıldan da umutluyuz.”dedi. “Perakende yasası küçük esnaf için önemli” Perakende yasasının önemine değinen Özsoy şunları söyledi, “Çevre komşu ülkelerimizde ateş kaynıyor. Bir ateş çemberinin içerisindeyiz. Pandemi nedeniyle ekonomik buğranla uğraşıyoruz. 2023 yılının güzel bir yıl olmasını diliyoruz. Devletimiz her zaman esnaf ve sanatkarımızın yanındadır. Koop bakkal projesi çok ses getirdi. Esnaflarımız yoğun ilgi gösterdi.  Diğer taraftan Esnaflarımızın kira artışlarıyla sorunu oldu. Devletimiz yıllık kira artışını yüzde 25 oranında olacağını söyledi ama bu oran yüzde 100’leri buldu.  Zincir marketler küçük esnafın belini büktü. Koop bakkal projesiyle yeniden rekabet ortamının olacağını düşünüyorum. Perakende yasasıyla ise zincir marketlerin akşam saat 19.00’da kapatılmasını hafta sonlarının ise açılmamasını istiyoruz. Son olarak ise 2023 yılının ülkemize kardeşlik barış getirmesini diliyorum.”   
Kahramanmaraş bakkallar, bayiler, şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, esnafların 2023 yılına umutla bakmak istediğini kaydetti.

Başkan Şeref Özsoy, fisiltihaber.com.tr ‘ye 2022 yılı değerlendirmesi ve esnafların 2023 yılından beklentileri hakkında konuştu.

Özsoy, “2022 yılı esnaflarımız açısından zorlu geçti. Her yıl olduğu gibi gelecek yıldan da umutluyuz.”dedi.

“Perakende yasası küçük esnaf için önemli”

Perakende yasasının önemine değinen Özsoy şunları söyledi, “Çevre komşu ülkelerimizde ateş kaynıyor. Bir ateş çemberinin içerisindeyiz. Pandemi nedeniyle ekonomik buğranla uğraşıyoruz. 2023 yılının güzel bir yıl olmasını diliyoruz. Devletimiz her zaman esnaf ve sanatkarımızın yanındadır. Koop bakkal projesi çok ses getirdi.

Esnaflarımız yoğun ilgi gösterdi.  Diğer taraftan Esnaflarımızın kira artışlarıyla sorunu oldu. Devletimiz yıllık kira artışını yüzde 25 oranında olacağını söyledi ama bu oran yüzde 100’leri buldu. 

Zincir marketler küçük esnafın belini büktü. Koop bakkal projesiyle yeniden rekabet ortamının olacağını düşünüyorum. Perakende yasasıyla ise zincir marketlerin akşam saat 19.00’da kapatılmasını hafta sonlarının ise açılmamasını istiyoruz. Son olarak ise 2023 yılının ülkemize kardeşlik barış getirmesini diliyorum.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.