Başkan Özkömeç'ten şehir dışındaki esnaflara çağrı!

AKTÜEL 14.09.2023 - 12:20, Güncelleme: 14.09.2023 - 12:20
 

Başkan Özkömeç'ten şehir dışındaki esnaflara çağrı!

Kahramanmaraş Berberler , Kuförler ve Güzellik Salonları Esnaf Oda Başkanı Ahmet Özkömeç, derpem sonrası şehir dışına giden vatandaşlara çağrıda bulundu.

Özkömeç, "Deprem sonrası şehir'den çok fazla giden vatandaşlarımız oldu. Ara ara bazı vatandaşlarımız dönüyor. Gelmek isteyen ama çekimser kalan vatandaşlarımıza da çağrıda bulmak istiyorum.  Siz şehrinize  gelin bizlerde elimizden ne geliyorsa sizler için yapalım."dedi. İşte Ahmet Özkömeç'in o açıklaması:  "Tabi ki esnaflarımız zorda. Bir çok esnafımızın iş yeri yıkıldı. Küçük esnaf her zaman şehrin temel taşıdır. Küçük esnaf ayağa kalmaz ise şehir ayağa kalmaz. Bu esnafların ayağa kalması için ise yardıma ihtiyacı var. Küçük ve orta destekli hibe desteği olabilir. Faizsiz kredi olabilir. Destek verildiği zaman küçük esnaf her zaman ayağa kalkar. Esnafın cebine yüz bir TL girdiğinde bu esnafı azda olsa ayağa kaldırır.  Konteyner'de iş yapan esnaflarımızın su, elektrikle alakalı bazen şikayetleri oluyor. Bunlar kademe kademe yapılıyor ama daha hızlı yapılması yönünde taleplerimizi yetkililere iletiyoruz." 
Kahramanmaraş Berberler , Kuförler ve Güzellik Salonları Esnaf Oda Başkanı Ahmet Özkömeç, derpem sonrası şehir dışına giden vatandaşlara çağrıda bulundu.

Özkömeç, "Deprem sonrası şehir'den çok fazla giden vatandaşlarımız oldu. Ara ara bazı vatandaşlarımız dönüyor. Gelmek isteyen ama çekimser kalan vatandaşlarımıza da çağrıda bulmak istiyorum.  Siz şehrinize  gelin bizlerde elimizden ne geliyorsa sizler için yapalım."dedi.

İşte Ahmet Özkömeç'in o açıklaması: 

"Tabi ki esnaflarımız zorda. Bir çok esnafımızın iş yeri yıkıldı. Küçük esnaf her zaman şehrin temel taşıdır. Küçük esnaf ayağa kalmaz ise şehir ayağa kalmaz. Bu esnafların ayağa kalması için ise yardıma ihtiyacı var. Küçük ve orta destekli hibe desteği olabilir. Faizsiz kredi olabilir.

Destek verildiği zaman küçük esnaf her zaman ayağa kalkar. Esnafın cebine yüz bir TL girdiğinde bu esnafı azda olsa ayağa kaldırır. 
Konteyner'de iş yapan esnaflarımızın su, elektrikle alakalı bazen şikayetleri oluyor.

Bunlar kademe kademe yapılıyor ama daha hızlı yapılması yönünde taleplerimizi yetkililere iletiyoruz." 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.