Başkan Osman Okumuş, gençlerle bir araya geldi!

AKTÜEL 26.08.2021 - 20:12, Güncelleme: 26.08.2021 - 20:12
 

Başkan Osman Okumuş, gençlerle bir araya geldi!

Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, gençlerle bir araya geldi.

Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, AK Parti Türkoğlu Gençlik Kollarının “Simitler Teşkilattan, Çaylar Genç Esnaftan” projesi kapsamında, ilçe esnaflarından Edeler Erkek Kuaföründe genç esnafların ve gençlik kolları teşkilatıyla bir araya geldi. Başkan Okumuş programdan dolayı, AK Parti Türkoğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Ramazan Orçan'a, Yönetim Kurulu Üyelerine ve misafirperverliğinden dolayı esnafımız Kemal Kırıcı'ya teşekkür etti.  
Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, gençlerle bir araya geldi.

Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, AK Parti Türkoğlu Gençlik Kollarının “Simitler Teşkilattan, Çaylar Genç Esnaftan” projesi kapsamında, ilçe esnaflarından Edeler Erkek Kuaföründe genç esnafların ve gençlik kolları teşkilatıyla bir araya geldi.


Başkan Okumuş programdan dolayı, AK Parti Türkoğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Ramazan Orçan'a, Yönetim Kurulu Üyelerine ve misafirperverliğinden dolayı esnafımız Kemal Kırıcı'ya teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.