Başkan Orhan Gönülleri Kazanmaya Devam Ediyor!

12.12.2018 - 23:23, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Orhan Gönülleri Kazanmaya Devam Ediyor!

Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan nezaket ziyaretlerini sürdürüyor.

Bugün ise Başkan Orhan, Kabzımallar ve Komisyoncular Odası yönetim kurulu üyeleri ve Hal esnaflarıyla birlikte Kahramanmaraş Ak Parti il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’yi ve Ak Parti Onikişubat ilçe başkan vekili aynı zamanda kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte’yi ziyaret etti. Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Halit Orhan, “başkanlarımıza yeni hal yasası hakkında sıkıntılarımızı istişare halinde gerekli mevzuatları paslaştık ve sesimizi Ankara’ya milletvekillerimize iletmesini dile getirdik. Tüm büyüklerinizin desteklerini bekleriz. Ayrıca bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı başkanlarıma hürmet eder şükranlarımı sunarım. ”dedi.  
Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan nezaket ziyaretlerini sürdürüyor.

Bugün ise Başkan Orhan, Kabzımallar ve Komisyoncular Odası yönetim kurulu üyeleri ve Hal esnaflarıyla birlikte Kahramanmaraş Ak Parti il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’yi ve Ak Parti Onikişubat ilçe başkan vekili aynı zamanda kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte’yi ziyaret etti.

Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Halit Orhan, “başkanlarımıza yeni hal yasası hakkında sıkıntılarımızı istişare halinde gerekli mevzuatları paslaştık ve sesimizi Ankara’ya milletvekillerimize iletmesini dile getirdik. Tüm büyüklerinizin desteklerini bekleriz. Ayrıca bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı başkanlarıma hürmet eder şükranlarımı sunarım. ”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.