Başkan Okumuş’tan Narlı’ya tebrik mesajı!

YEREL HABERLER 02.10.2022 - 11:54, Güncelleme: 02.10.2022 - 11:54
 

Başkan Okumuş’tan Narlı’ya tebrik mesajı!

Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş, görevine yeni seçilen Mustafa Narlı’ya tebrik mesajı yayımladı.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası'nın gerçekleştirilen seçimlerinde Mustafa Narlı başkan olarak seçildi. Seçim sonrası ise Başkan Okumuş Narlı’ya tebrik mesajı yayımladı. Okumuş mesajında, “Bugüne kadar Ticaret Borsası başkanı olan sevgili Ahmet Duran Balsuyu'na da şehrimize bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni Başkanımız Mustafa Narlı'ya ve yönetimine başarılar dilerim.”ifadelerine yer verdi.
Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş, görevine yeni seçilen Mustafa Narlı’ya tebrik mesajı yayımladı.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası'nın gerçekleştirilen seçimlerinde Mustafa Narlı başkan olarak seçildi.

Seçim sonrası ise Başkan Okumuş Narlı’ya tebrik mesajı yayımladı.

Okumuş mesajında, “Bugüne kadar Ticaret Borsası başkanı olan sevgili Ahmet Duran Balsuyu'na da şehrimize bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni Başkanımız Mustafa Narlı'ya ve yönetimine başarılar dilerim.”ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.