Başkan Okumuş’tan Büyük Türkoğlu Mitingi!

POLİTİKA 29.03.2019 - 20:17, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Okumuş’tan Büyük Türkoğlu Mitingi!

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine sayılı saatler kala Cumhur İttifakı AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, büyük Türkoğlu mitingi düzenledi

Türkoğlu’nda Kent Meydanı yanındaki seçim ofisinin önünde toplanan yüzlerce kişiye seslenen Okumuş: “Son iki aydır bizleri yalnız bırakmadınız, bizimle berabersiniz. Pazar günü saat 17.30 gibi Türkoğlu’ndaki sandıkları en iyi şekilde Ankara’ya göndereceğiz. Türkoğlu bu zamana kadar AK Parti’nin yanında yer aldı almaya da devam edecek. 2014 yılında Türkoğlu Belediye Başkanı olarak seçildikten sonra ilçemize 1 katrilyon üzerinde yatırım yapıldı. Birçok ilden ve ilçeden fazla yatırım aldık. Türkoğlu değişiyor, gelişiyor, yenileniyor” ifadelerini kullandı.   Türkoğlu ilçesini nakış nakış işlediklerini ifade eden Okumuş: “Herkes Türkoğlu yıllardır aynı. Biz 2014’te görevi devraldığımızda Türkoğlu’na yatırımlar geldi. Türkoğlu büyük bir hizmet yarışına girdi. Biz sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Daha öncede olduğu gibi 1 Nisan itibari ile de belediye binamızın kapısı gece gündüz açık olacak. Bizim amacımız, Türkoğlu’nu güzelleştirmek ve büyük projeler kazandırmak. Biz yaptığımız yatırımlarla Kahramanmaraş’ın en çok hizmet alan ilçesi olduk. 10 yıl içinde Kahramanmaraş’ımızın birinci ilçesi olacağız, yaptığımız yatırımlarla” dedi.   Yaptığı ve yeni dönemde yapacağı projeleri anlatan Okumuş: “3 dönem sizlere nasıl hizmet ettiysem yeni dönemde de sizlerin hizmetkârı olacağım. Kahramanmaraş’a gelen yatırımların en çoğunu Türkoğlu ilçemize alacağız. 31 Mart’ta inşallah sizlerin desteği ile geçen dönem attığımız 10 bin farkın üstünde daha fazlasıyla kazanmaya var mısınız?” ifadelerini kullandı.   Okumuş’un konuşmasının ardından Eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, büyük Türkoğlu mitinginde halka hitap etti.
31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine sayılı saatler kala Cumhur İttifakı AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, büyük Türkoğlu mitingi düzenledi

Türkoğlu’nda Kent Meydanı yanındaki seçim ofisinin önünde toplanan yüzlerce kişiye seslenen Okumuş: “Son iki aydır bizleri yalnız bırakmadınız, bizimle berabersiniz. Pazar günü saat 17.30 gibi Türkoğlu’ndaki sandıkları en iyi şekilde Ankara’ya göndereceğiz. Türkoğlu bu zamana kadar AK Parti’nin yanında yer aldı almaya da devam edecek. 2014 yılında Türkoğlu Belediye Başkanı olarak seçildikten sonra ilçemize 1 katrilyon üzerinde yatırım yapıldı. Birçok ilden ve ilçeden fazla yatırım aldık. Türkoğlu değişiyor, gelişiyor, yenileniyor” ifadelerini kullandı.

 

Türkoğlu ilçesini nakış nakış işlediklerini ifade eden Okumuş: “Herkes Türkoğlu yıllardır aynı. Biz 2014’te görevi devraldığımızda Türkoğlu’na yatırımlar geldi. Türkoğlu büyük bir hizmet yarışına girdi. Biz sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Daha öncede olduğu gibi 1 Nisan itibari ile de belediye binamızın kapısı gece gündüz açık olacak. Bizim amacımız, Türkoğlu’nu güzelleştirmek ve büyük projeler kazandırmak. Biz yaptığımız yatırımlarla Kahramanmaraş’ın en çok hizmet alan ilçesi olduk. 10 yıl içinde Kahramanmaraş’ımızın birinci ilçesi olacağız, yaptığımız yatırımlarla” dedi.

 

Yaptığı ve yeni dönemde yapacağı projeleri anlatan Okumuş: “3 dönem sizlere nasıl hizmet ettiysem yeni dönemde de sizlerin hizmetkârı olacağım. Kahramanmaraş’a gelen yatırımların en çoğunu Türkoğlu ilçemize alacağız. 31 Mart’ta inşallah sizlerin desteği ile geçen dönem attığımız 10 bin farkın üstünde daha fazlasıyla kazanmaya var mısınız?” ifadelerini kullandı.

 

Okumuş’un konuşmasının ardından Eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, büyük Türkoğlu mitinginde halka hitap etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.