Başkan Okumuş Ressamlığa Soyundu! Çalıştay yoğun ilgi görüyor!

KÜLTÜR 26.10.2022 - 17:23, Güncelleme: 26.10.2022 - 17:32
 

Başkan Okumuş Ressamlığa Soyundu! Çalıştay yoğun ilgi görüyor!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 5. Ulusal Sanat Çalıştayında resim yaptı. Çalıştay vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor!

Başkan Okumuş, Kahramanmaraş ve Türkoğlu’nu anlatan eserlerin yapılması üzerine düzenlediği “5. Ulusal Sanat Çalıştayı Programı” kapsamında ressamların yapımına devam ettikleri resimleri yerinde inceledi. “Resimler duvarları süslüyor” Çalıştay hakkında konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Okumuş,  “Ressamlarımız, Gavur Gölünü, Değirmeni, Türkoğlu’nun çehresini, tabiatını, Maraş Filini ve bir çok  güzellikleri burada çalışacaklar ve belediyemize hediye edecekler. Daha önceki yaptığımız çalışmalarda belediyemizin ve kamu kurumlarımızın duvarlarını süslüyor. Tabi bu meydanda yapmamızdaki gaye halkımızın buraya gelerek resim sanatını görmeleri, ressamlarımızla tanışmaları, öğrencilerimizin okullarla beraber yürüttüğümüz bir proje aynı zamanda, öğrencilerimizin buraya gelerek yeteneklerini tespit etmek ortaya çıkarmak, içlerinden yetenekli yeni yeni ressamlar çıkarmaktır.” Diye konuştu. 5. Ulusal Sanat Çalıştayı, 28 Ekim Cuma günü saat 10.00’da, Türkoğlu Millet Meydanında sergilenecek.  
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 5. Ulusal Sanat Çalıştayında resim yaptı. Çalıştay vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor!

Başkan Okumuş, Kahramanmaraş ve Türkoğlu’nu anlatan eserlerin yapılması üzerine düzenlediği “5. Ulusal Sanat Çalıştayı Programı” kapsamında ressamların yapımına devam ettikleri resimleri yerinde inceledi.

“Resimler duvarları süslüyor”

Çalıştay hakkında konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Okumuş, 
“Ressamlarımız, Gavur Gölünü, Değirmeni, Türkoğlu’nun çehresini, tabiatını, Maraş Filini ve bir çok  güzellikleri burada çalışacaklar ve belediyemize hediye edecekler.

Daha önceki yaptığımız çalışmalarda belediyemizin ve kamu kurumlarımızın duvarlarını süslüyor.

Tabi bu meydanda yapmamızdaki gaye halkımızın buraya gelerek resim sanatını görmeleri, ressamlarımızla tanışmaları, öğrencilerimizin okullarla beraber yürüttüğümüz bir proje aynı zamanda, öğrencilerimizin buraya gelerek yeteneklerini tespit etmek ortaya çıkarmak, içlerinden yetenekli yeni yeni ressamlar çıkarmaktır.” Diye konuştu.

5. Ulusal Sanat Çalıştayı, 28 Ekim Cuma günü saat 10.00’da, Türkoğlu Millet Meydanında sergilenecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.