Başkan Okumuş müjdeleri peş peşe verdi!

09.05.2020 - 12:19, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Okumuş müjdeleri peş peşe verdi!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ilçede yapılan çalışmalar hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

İşte Başkan Okumuş’un o paylaşımları: “   Işıklandırma tamam   Karayolları Şefi Kazım Tekinşen ile birlikte, Türkoğlu İlçesinden geçen ve Kahramanmaraş'ı, Adana-Osmaniye-Gaziantep ve Hatay illerine bağlayan kara yolundaki (Kılılı- Çakallı Hasanağa mahallesi arası) aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledik.AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından İlk etapta Kılılı Mahallesinden Kahramanmaraş istikametine doğru 4.5 km olan aydınlatma çalışmalarının ikinci etabı olan Çakallı- Hasanağa Mahallesinden Aksu'ya kadar olan etabı hakkında fikir alışverişinde bulunduk.İlçemize yaptığı çalışmalarından ve emeklerinden dolayı AKEDAŞ'a, Karayolları Bölge Müdürümüze Karayolları Şube Şefi Kazım TEKİNŞEN'e ve ekibine yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Şehrimize ve İlçemize hayırlı uğurlu olsun.     İlçeye İslami İlimler Fakültesi   Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Kadir Saltalı ile Kaymakamlığımız, Türkoğlu Belediyemiz, hayırsever iş adamlarımız tarafından İlçemize kazandırılan Üniversite Kampüsünde yapımı tamamlanmış olan İslami İlimler Fakültesinde incelemelerde bulunulduk. Belediyemiz tarafından yapılacak olan peyzaj çalışmaları yerinde incelenerek fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı Rektör Yardımcımıza teşekkür ederiz.   Mahallelerimize hayırlı olsun   İlçemize yaklaşık 25-30 km uzaklıkta olan (GSM) kapsama alanı dışında kalan Kaledibi, Çakıroğlu Mahallelerimiz, Yoğunoluk yaylası ve civar bölgede yaşayan vatandaşlarımız için cep telefonu (GSM) vericisi dikilmiştir. Faaliyete geçmiştir. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bölge halkımıza hayırlı olsun.     İhtiyaç duyulan her noktadayız   Türkoğlu Belediyemiz tarafından mahallelerimizde programlı bir şekilde zemin iyileştirme, tesviye ve sıkıştırma işlemleri sonrası kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İhtiyacı olan tüm mahallelerimize kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir.”
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ilçede yapılan çalışmalar hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

İşte Başkan Okumuş’un o paylaşımları: “

 

Işıklandırma tamam

 

Karayolları Şefi Kazım Tekinşen ile birlikte, Türkoğlu İlçesinden geçen ve Kahramanmaraş'ı, Adana-Osmaniye-Gaziantep ve Hatay illerine bağlayan kara yolundaki (Kılılı- Çakallı Hasanağa mahallesi arası) aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledik.AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından İlk etapta Kılılı Mahallesinden Kahramanmaraş istikametine doğru 4.5 km olan aydınlatma çalışmalarının ikinci etabı olan Çakallı- Hasanağa Mahallesinden Aksu'ya kadar olan etabı hakkında fikir alışverişinde bulunduk.İlçemize yaptığı çalışmalarından ve emeklerinden dolayı AKEDAŞ'a, Karayolları Bölge Müdürümüze Karayolları Şube Şefi Kazım TEKİNŞEN'e ve ekibine yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Şehrimize ve İlçemize hayırlı uğurlu olsun.

 

 

İlçeye İslami İlimler Fakültesi

 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Kadir Saltalı ile Kaymakamlığımız, Türkoğlu Belediyemiz, hayırsever iş adamlarımız tarafından İlçemize kazandırılan Üniversite Kampüsünde yapımı tamamlanmış olan İslami İlimler Fakültesinde incelemelerde bulunulduk. Belediyemiz tarafından yapılacak olan peyzaj çalışmaları yerinde incelenerek fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı Rektör Yardımcımıza teşekkür ederiz.

 

Mahallelerimize hayırlı olsun

 

İlçemize yaklaşık 25-30 km uzaklıkta olan (GSM) kapsama alanı dışında kalan Kaledibi, Çakıroğlu Mahallelerimiz, Yoğunoluk yaylası ve civar bölgede yaşayan vatandaşlarımız için cep telefonu (GSM) vericisi dikilmiştir. Faaliyete geçmiştir. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bölge halkımıza hayırlı olsun.

 

 

İhtiyaç duyulan her noktadayız

 

Türkoğlu Belediyemiz tarafından mahallelerimizde programlı bir şekilde zemin iyileştirme, tesviye ve sıkıştırma işlemleri sonrası kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İhtiyacı olan tüm mahallelerimize kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.