Başkan okumuş çalışmaları yerinde inceledi!

AKTÜEL 05.11.2021 - 17:12, Güncelleme: 05.11.2021 - 17:12
 

Başkan okumuş çalışmaları yerinde inceledi!

Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, ilçede devam çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Okumuş, Çakıroğlu, Kaledibi, Beyoğlu, Kızıleniş, Küçükimalı Hopurlu ve Yeşilyöre mahallerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.   Yapmış olduğu ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Okumuş şu ifadelere yer verdi: “Çakıroğlu mahallemizdeyiz. Eksik kalan parke yollar tamamlanıyor ve hayırsever hemşerilerimiz ile Çakıroğlu'na güzel bir taziye evi ile Kur'an kursu yapılıyor. Projenin temel kazısını yaptırıyoruz. Hayırlı olsun. Aynı zamanda Çakıroğlu -Kaledibi mahallelerimizi Yoğunoluk yaylasından Beyoğlu'na bağlayan Büyükşehir belediyemizin çalışmasını da yerinde inceledik. Kızıleniş ve Küçükimalı mahallelerimizi ziyaret ettik değerli mahalle sakinlerimizle sohbet ettik sıkıntılarını dinledik tüm hemşerilerime mutlu günler diliyorum. Hopurlu ve Yeşilyöre mahallelerimizi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledik.”
Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, ilçede devam çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Okumuş, Çakıroğlu, Kaledibi, Beyoğlu, Kızıleniş, Küçükimalı Hopurlu ve Yeşilyöre mahallerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

 

Yapmış olduğu ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Okumuş şu ifadelere yer verdi: “Çakıroğlu mahallemizdeyiz. Eksik kalan parke yollar tamamlanıyor ve hayırsever hemşerilerimiz ile Çakıroğlu'na güzel bir taziye evi ile Kur'an kursu yapılıyor. Projenin temel kazısını yaptırıyoruz. Hayırlı olsun. Aynı zamanda Çakıroğlu -Kaledibi mahallelerimizi Yoğunoluk yaylasından Beyoğlu'na bağlayan Büyükşehir belediyemizin çalışmasını da yerinde inceledik.

Kızıleniş ve Küçükimalı mahallelerimizi ziyaret ettik değerli mahalle sakinlerimizle sohbet ettik sıkıntılarını dinledik tüm hemşerilerime mutlu günler diliyorum. Hopurlu ve Yeşilyöre mahallelerimizi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.