Başkan Mahçiçek, yarışmada kazananlara hediyelerini takdim etti

03.07.2020 - 19:59, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Mahçiçek, yarışmada kazananlara hediyelerini takdim etti

Onikişubat Belediyesi Babalar Günü için düzenlediği “Bana Model Ol Baba” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini teslim etti.

Belediyenin sosyal medya hesaplarından online olarak, halkın oylamasıyla gerçekleşen resim yarışmasında; 1.resim, Zeynep Aktaş’a, 2.resim, Zeynep Naz Demir’e ve 3.resim Emine İlayda Maraklı’ya ait.   Konu hakkında konuşan Onikişubat Belediye başkanı Hanefi Mahçiçek şunları söyledi: “Minik yavrularımız, emek edip resim çizmişler ve yarışmamıza katılmışlar. Emeklerinin karşılığı olarak da bu ödülleri haketmişler. Birinci olan kızımıza akıllı saat, ikinci olana paten ve üçüncüye de ailesiyle birlikte oynayacakları kutu oyunlarından hediye ettik. Bu mizansen yarışmamız, çocuklarımızı şevklendirmek, resme olan ilgilerini artırmak ve özgüvenlerini geliştirmek için yaptığımız bir etkileşimdi. Kendilerini tebrik ediyor ve yeteneklerini geliştirmelerini temenni ediyorum.”   Hediye takdimi sonrası, çocuklarla sohbetin ardından, program noktalandı.
Onikişubat Belediyesi Babalar Günü için düzenlediği “Bana Model Ol Baba” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini teslim etti.

Belediyenin sosyal medya hesaplarından online olarak, halkın oylamasıyla gerçekleşen resim yarışmasında; 1.resim, Zeynep Aktaş’a, 2.resim, Zeynep Naz Demir’e ve 3.resim Emine İlayda Maraklı’ya ait.

 

Konu hakkında konuşan Onikişubat Belediye başkanı Hanefi Mahçiçek şunları söyledi: “Minik yavrularımız, emek edip resim çizmişler ve yarışmamıza katılmışlar. Emeklerinin karşılığı olarak da bu ödülleri haketmişler. Birinci olan kızımıza akıllı saat, ikinci olana paten ve üçüncüye de ailesiyle birlikte oynayacakları kutu oyunlarından hediye ettik. Bu mizansen yarışmamız, çocuklarımızı şevklendirmek, resme olan ilgilerini artırmak ve özgüvenlerini geliştirmek için yaptığımız bir etkileşimdi. Kendilerini tebrik ediyor ve yeteneklerini geliştirmelerini temenni ediyorum.”

 

Hediye takdimi sonrası, çocuklarla sohbetin ardından, program noktalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.