Başkan Mahçiçek Saha Çalışmasını Sürdürüyor!

POLİTİKA 27.02.2019 - 10:11, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Mahçiçek Saha Çalışmasını Sürdürüyor!

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Beyazıtlı Bulvarı, Kemal Önyurt Caddesi ve Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı’nda bulunan esnaflarla bir araya geldi.

Başkan Mahçiçek, 31 Mart yerel seçimleri için hem kendisine hem Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e destek istedi. Esnaf ziyaretlerinde Mahçiçek’e, AK Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Çaylıoğlu, AK Parti Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, Onikişubat Belediye Meclis Üyesi adayları Ejder Susaçan, Enes Sarıca ve Eray Şenay ile teşkilat üyeleri eşlik etti. Yapmış olduğu esnaf ziyaretleri hakkında bilgiler veren Mahçiçek şunları söyledi: “Piyasada oluşan ufak tefek durgunluktan bir şikâyet olsa da bu durgunluk Türkiye’nin etrafının kuşatılmışlığından ve hem içeride hem de dışarıda bulunan ülkeye zarar vermeye çalışan insanlardan kaynaklı sıkıntılardır. Bundan 3-5 y önce bu ülkeye, dövizle oynayarak zarar vermeye çalıştılar oradan bir netice çıkaramayınca bu defa da patlıcanla, soğanla, biberle uğraştılar. Bu ülkenin ekonomisine sıkıntı vermek için olabildiğince çaba gösterdiler. Biz bugün burada gördük ki ekonominin çarkları inşallah sorunsuz bir şekilde çalışacak. Bulunduğumuz yerde 3 tane hanımefendi beraber olmuşlar ve bir müessese açmışlar. Burayı çalıştırıp büyütecekler.”  
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Beyazıtlı Bulvarı, Kemal Önyurt Caddesi ve Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı’nda bulunan esnaflarla bir araya geldi.

Başkan Mahçiçek, 31 Mart yerel seçimleri için hem kendisine hem Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e destek istedi.

Esnaf ziyaretlerinde Mahçiçek’e, AK Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Çaylıoğlu, AK Parti Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, Onikişubat Belediye Meclis Üyesi adayları Ejder Susaçan, Enes Sarıca ve Eray Şenay ile teşkilat üyeleri eşlik etti.

Yapmış olduğu esnaf ziyaretleri hakkında bilgiler veren Mahçiçek şunları söyledi: “Piyasada oluşan ufak tefek durgunluktan bir şikâyet olsa da bu durgunluk Türkiye’nin etrafının kuşatılmışlığından ve hem içeride hem de dışarıda bulunan ülkeye zarar vermeye çalışan insanlardan kaynaklı sıkıntılardır. Bundan 3-5 y önce bu ülkeye, dövizle oynayarak zarar vermeye çalıştılar oradan bir netice çıkaramayınca bu defa da patlıcanla, soğanla, biberle uğraştılar. Bu ülkenin ekonomisine sıkıntı vermek için olabildiğince çaba gösterdiler. Biz bugün burada gördük ki ekonominin çarkları inşallah sorunsuz bir şekilde çalışacak. Bulunduğumuz yerde 3 tane hanımefendi beraber olmuşlar ve bir müessese açmışlar. Burayı çalıştırıp büyütecekler.”
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.