Başkan Mahçiçek Expo Alanında Esnaf Odaları Başkanlarıyla Buluştu

AKTÜEL 30.09.2021 - 18:31, Güncelleme: 30.09.2021 - 18:31
 

Başkan Mahçiçek Expo Alanında Esnaf Odaları Başkanlarıyla Buluştu

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, EXPO 2023’ü şehre tanıtım programı kapsamında Rekreasyon alanda Esnaf Odaları Başkanları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Öncelikle şehrimizin EXPO 2023’ü tanımasının ve sahiplenmesinin projeyi gerçekleştirmede ilk adımlardan biri olduğunu vurgulayan Başkan Mahçiçek, “bundan sonraki süreçte şehrimizin ileri gelenleri ve gönüllülerimizle burada bir araya gelerek, neyi nasıl yaptığımızı, neler yapabileceğimizi konuşacağız” dedi. Esnaf Odaları ile gerçekleştirilen kahvaltı programınaAK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu ve esnaf odaları üyelerikatıldı.    Programda konuşan Başkan Mahçiçek şu ifadelere yer verdi; “Projemizi yerinde görmenin daha anlamlı olacağını düşündük ve sizlerle kahvaltı programında bir araya geldik. Geçmişte içme suyu getirirken de hayal gördüğümüzü söyleyenler oldu ama biz yine de yaptık. Burada da aynı şeygeçerli. Memleketimizin her şeyi var fakat tanınmıyor ve bilinmiyor. Bu eksiklikleri giderecek Türkiye’yi ve dünyayı buraya taşıyacak bir proje lazımdı. İşte bu proje o proje. En az 50 ülkenin katılmasını bekliyoruz 6 ay sürecek fuarımıza. Sadece fuar zamanı değil senenin 365 günü kullanılsın diye biz burayı yaşam alanı haline dönüştürecek donatılar ekledik. Avrupa’nın en büyük kristal lagününü yaptık.   Kelebek ve Uğur Böceği Bahçesi, hobi evleri, eğlence alanları, nikâh sarayı, kongre merkezi, konferans salonları, kafelerimiz, çocuk oyun alanları, trafik kuralları eğitim alanları ile hemen her kesime hitap edecek bir yaşam alanı haline gelecek. Bahar da geldiği zaman burası bitki cenneti haline gelecek.Tüm esnaflarımız Expo 2023’e gelen misafirlerden kazanç sağlayacak. Arasta çarşımızdaki dükkânları odalarımıza tahsis edeceğiz. Şehrimizin tanıtımı, bilinirliği ve marka değeri artacak.”  
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, EXPO 2023’ü şehre tanıtım programı kapsamında Rekreasyon alanda Esnaf Odaları Başkanları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Öncelikle şehrimizin EXPO 2023’ü tanımasının ve sahiplenmesinin projeyi gerçekleştirmede ilk adımlardan biri olduğunu vurgulayan Başkan Mahçiçek, “bundan sonraki süreçte şehrimizin ileri gelenleri ve gönüllülerimizle burada bir araya gelerek, neyi nasıl yaptığımızı, neler yapabileceğimizi konuşacağız” dedi.


Esnaf Odaları ile gerçekleştirilen kahvaltı programınaAK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu ve esnaf odaları üyelerikatıldı. 

 


Programda konuşan Başkan Mahçiçek şu ifadelere yer verdi;


“Projemizi yerinde görmenin daha anlamlı olacağını düşündük ve sizlerle kahvaltı programında bir araya geldik. Geçmişte içme suyu getirirken de hayal gördüğümüzü söyleyenler oldu ama biz yine de yaptık. Burada da aynı şeygeçerli. Memleketimizin her şeyi var fakat tanınmıyor ve bilinmiyor. Bu eksiklikleri giderecek Türkiye’yi ve dünyayı buraya taşıyacak bir proje lazımdı. İşte bu proje o proje. En az 50 ülkenin katılmasını bekliyoruz 6 ay sürecek fuarımıza. Sadece fuar zamanı değil senenin 365 günü kullanılsın diye biz burayı yaşam alanı haline dönüştürecek donatılar ekledik. Avrupa’nın en büyük kristal lagününü yaptık.

 

Kelebek ve Uğur Böceği Bahçesi, hobi evleri, eğlence alanları, nikâh sarayı, kongre merkezi, konferans salonları, kafelerimiz, çocuk oyun alanları, trafik kuralları eğitim alanları ile hemen her kesime hitap edecek bir yaşam alanı haline gelecek. Bahar da geldiği zaman burası bitki cenneti haline gelecek.Tüm esnaflarımız Expo 2023’e gelen misafirlerden kazanç sağlayacak. Arasta çarşımızdaki dükkânları odalarımıza tahsis edeceğiz. Şehrimizin tanıtımı, bilinirliği ve marka değeri artacak.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.