Başkan mahçiçek daha temiz bir Onikişubat için kolları sıvadı!

YEREL HABERLER 08.12.2022 - 16:16, Güncelleme: 08.12.2022 - 16:16
 

Başkan mahçiçek daha temiz bir Onikişubat için kolları sıvadı!

Onikişubat Belediyesi’nin mobil temizlik ekipleri, ‘Daha temiz bir Onikişubat’ hedefiyle mahalle ve sokaklarda detaylı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Rutin temizlik çalışmalarının dışında ilçe genelinde başlattığı yeni temizlik anlayışıyla kış hazırlıklarını sürdüren Onikişubat Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, çöplerin toplanması, yolların ve parkların bakım-onarımının yanı sıra ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.  5 süpürge ve basınçlı zemin yıkama aracı, 1 kepçe ile 3 büyük damperli kamyon ve 1 küçük kamyondan oluşan toplam 5 mobil ekipten ve 50 personelle gerçekleştirilen çalışmalarda kurumuş otlardan, bağ-bahçe hafriyatlarına, konteynerlerin yıkanması ve dezenfeksiyonundan sokakların temizlenmesine kadar detaylı bir çalışma yürütülüyor. Bunların yanı sıra arazi tesviye ve temizliğinin yanı sıra kırsal mahallelerde genel temizlik çalışmaları da devam ediyor. Belirlenen program kapsamında mahallelerde detaylı temizlik yapan Onikişubat Belediyesi Mobil Temizlik ekipleri, son olarak ise Karamanlı, Karacaoğlan, Saçaklızade. Molla Gürani, Necip Fazıl ve Osmangazi Mahallesi’ni pırıl pırılhale getirdi. Onikişubat Belediyesi’nin başlattığı temizlik hamlesi, vatandaşların da takdirini kazandı. Özellikle sonbahar sebebiyle ağaçlardan dökülen yapraklarla birlikte sokakların daha kirli gözüktüğünü belirten vatandaşlar, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve yetkililere teşekkür ederken, temizlik çalışmalarının daha sık yapılması gerektiğini dile getirdi.   
Onikişubat Belediyesi’nin mobil temizlik ekipleri, ‘Daha temiz bir Onikişubat’ hedefiyle mahalle ve sokaklarda detaylı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Rutin temizlik çalışmalarının dışında ilçe genelinde başlattığı yeni temizlik anlayışıyla kış hazırlıklarını sürdüren Onikişubat Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, çöplerin toplanması, yolların ve parkların bakım-onarımının yanı sıra ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

5 süpürge ve basınçlı zemin yıkama aracı, 1 kepçe ile 3 büyük damperli kamyon ve 1 küçük kamyondan oluşan toplam 5 mobil ekipten ve 50 personelle gerçekleştirilen çalışmalarda kurumuş otlardan, bağ-bahçe hafriyatlarına, konteynerlerin yıkanması ve dezenfeksiyonundan sokakların temizlenmesine kadar detaylı bir çalışma yürütülüyor.

Bunların yanı sıra arazi tesviye ve temizliğinin yanı sıra kırsal mahallelerde genel temizlik çalışmaları da devam ediyor. Belirlenen program kapsamında mahallelerde detaylı temizlik yapan Onikişubat Belediyesi Mobil Temizlik ekipleri, son olarak ise Karamanlı, Karacaoğlan, Saçaklızade. Molla Gürani, Necip Fazıl ve Osmangazi Mahallesi’ni pırıl pırılhale getirdi.

Onikişubat Belediyesi’nin başlattığı temizlik hamlesi, vatandaşların da takdirini kazandı. Özellikle sonbahar sebebiyle ağaçlardan dökülen yapraklarla birlikte sokakların daha kirli gözüktüğünü belirten vatandaşlar, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve yetkililere teşekkür ederken, temizlik çalışmalarının daha sık yapılması gerektiğini dile getirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.