Başkan Kılıçtan Belediye Başkanlarına ve Ak Parti teşkilatlarına önemli çağrı!

POLİTİKA 25.09.2021 - 14:57, Güncelleme: 25.09.2021 - 14:57
 

Başkan Kılıçtan Belediye Başkanlarına ve Ak Parti teşkilatlarına önemli çağrı!

İyi parti Onikişubat ilçe başkanı Doğan Murat Kılıç, Belediye Başkanlarına ve Ak Parti teşkilatlarına önemli çağrıda bulundu.

Kılıç, “Onikişubat belediyesine ait şekerdere yolu üzerindeki bildiğim kadarıyla şuan kullanılmayan eski belediye binası ve eski AKEDAŞ binasını ivedi bir şekilde yurda çevirip dışarıdan gelen öğrencilerin ihtiyaçları için kullanıma açılmasın gereklidir. Türkiye’nin bir çok ili dahil Kahramanmaraş’ta da barınma sıkıntısı vardır, bu duruma bir an önce müdahale edilmesi gereklidir.”dedi. İşte başkan Kılıç’ın o çağrısı, “Mevcut özel yurtların pahalılığı evlerin pahalılığı henüz memleketimize gelen öğrencilerin bir birlerini tanımadan ev tutamaması sebebiyle bu önerimizin dikkate alınarak bir an evvel bir girişim yapması geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha fazla zor durumda kalmaması açısından önem arz etmektedir. Bu sebeple muhalefet partisi ilçe başkanı önerdi diye bu durumu göz ardı etmeyeceğinizi umuyorum. Hemen gerekli işlemler başlatılmalı ve şehrimize yakışır şekilde öğrencilerimiz en ivedi şekilde yerlerine yerleştirilmelidir.   Bu sebepten dolayı sayın Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek, sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve Ak Parti İl Başkanı sayın Fırat Görgel ve Onikişubat İlçe Başkanı sayın Mücahit Kara beye tüm Ak Parti teşkilatlarına buradan çağrımdır önerimizi acilen dikkat alıp gerekli çalışmaları başlatmanızı rica ediyorum. Yine bu süre Zarfında ev yurt gibi barınma yerleri bulunmayan dışarıdan gelen öğrendiklerimizi Şekerdere yolu üzerinde bulunan İYİ Parti il ve Onikişubat İlçe parti binamızda barınma ve konaklama yeri ayarlamak İçin bekliyoruz.”  
İyi parti Onikişubat ilçe başkanı Doğan Murat Kılıç, Belediye Başkanlarına ve Ak Parti teşkilatlarına önemli çağrıda bulundu.

Kılıç, “Onikişubat belediyesine ait şekerdere yolu üzerindeki bildiğim kadarıyla şuan kullanılmayan eski belediye binası ve eski AKEDAŞ binasını ivedi bir şekilde yurda çevirip dışarıdan gelen öğrencilerin ihtiyaçları için kullanıma açılmasın gereklidir. Türkiye’nin bir çok ili dahil Kahramanmaraş’ta da barınma sıkıntısı vardır, bu duruma bir an önce müdahale edilmesi gereklidir.”dedi.


İşte başkan Kılıç’ın o çağrısı, “Mevcut özel yurtların pahalılığı evlerin pahalılığı henüz memleketimize gelen öğrencilerin bir birlerini tanımadan ev tutamaması sebebiyle bu önerimizin dikkate alınarak bir an evvel bir girişim yapması geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha fazla zor durumda kalmaması açısından önem arz etmektedir. Bu sebeple muhalefet partisi ilçe başkanı önerdi diye bu durumu göz ardı etmeyeceğinizi umuyorum. Hemen gerekli işlemler başlatılmalı ve şehrimize yakışır şekilde öğrencilerimiz en ivedi şekilde yerlerine yerleştirilmelidir.

 

Bu sebepten dolayı sayın Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek, sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve Ak Parti İl Başkanı sayın Fırat Görgel ve Onikişubat İlçe Başkanı sayın Mücahit Kara beye tüm Ak Parti teşkilatlarına buradan çağrımdır önerimizi acilen dikkat alıp gerekli çalışmaları başlatmanızı rica ediyorum. Yine bu süre Zarfında ev yurt gibi barınma yerleri bulunmayan dışarıdan gelen öğrendiklerimizi Şekerdere yolu üzerinde bulunan İYİ Parti il ve Onikişubat İlçe parti binamızda barınma ve konaklama yeri ayarlamak İçin bekliyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.