Başkan Kılıç, Genç MÜSİAD Adana şubesini ziyaret etti!

YEREL HABERLER 25.01.2023 - 21:28, Güncelleme: 25.01.2023 - 21:28
 

Başkan Kılıç, Genç MÜSİAD Adana şubesini ziyaret etti!

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Başkanı Harun Kılıç, yönetim kurulu ile birlikte Genç MÜSİAD Adana şubesini ziyaret etti.

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Başkanı Harun Kılıç, ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Kılıç son olarak yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Genç MÜSİAD Adana şubesini ziyaret etti. Faaliyetlerin, plan ve projelerin paylaşıldığı toplantıda görüş alışverişinde bulunuldu. Genç MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanlığından yapılan açıklamada,“Karşılıklı yakın temasta bulunduğumuz Genç MÜSİAD Adana şubesiyle verimli çalışmalarımızın devamını diliyor, Nazik kabulleri için Genç MÜSİAD Adana Başkanı Ahmet Kaan Kara ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.”  
Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Başkanı Harun Kılıç, yönetim kurulu ile birlikte Genç MÜSİAD Adana şubesini ziyaret etti.

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Başkanı Harun Kılıç, ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Kılıç son olarak yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Genç MÜSİAD Adana şubesini ziyaret etti.

Faaliyetlerin, plan ve projelerin paylaşıldığı toplantıda görüş alışverişinde bulunuldu.

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanlığından yapılan açıklamada,“Karşılıklı yakın temasta bulunduğumuz Genç MÜSİAD Adana şubesiyle verimli çalışmalarımızın devamını diliyor, Nazik kabulleri için Genç MÜSİAD Adana Başkanı Ahmet Kaan Kara ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.”

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.