Başkan Kara, çözüm odaklı çalışıyor!

POLİTİKA 14.01.2021 - 04:34, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Kara, çözüm odaklı çalışıyor!

Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, barbaros mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Onikişubat’ın çalışkan ismi Kara saha çalışmasını sürdürüyor. Çalışmalarını çözüm odaklı yürüten Mücahit Kara vatandaşların kalbine dokunmaya devam ediyor. İlçe başkanı olduğu günden beri çatışmadan uzak bir siyaseti benimsemesi ise vatandaşların takdirini kazanıyor.    Başkan Kara, son ziyaretini barbaros mahallesine yaptı. Mahalledeki sorunları yerinde görerek sorunların bir an çözüleceğini sözünü verdi.  
Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, barbaros mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Onikişubat’ın çalışkan ismi Kara saha çalışmasını sürdürüyor. Çalışmalarını çözüm odaklı yürüten Mücahit Kara vatandaşların kalbine dokunmaya devam ediyor. İlçe başkanı olduğu günden beri çatışmadan uzak bir siyaseti benimsemesi ise vatandaşların takdirini kazanıyor. 

 


Başkan Kara, son ziyaretini barbaros mahallesine yaptı. Mahalledeki sorunları yerinde görerek sorunların bir an çözüleceğini sözünü verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.