Başkan Gürbak AKEDAŞ’a isyan etti!

POLİTİKA 18.03.2021 - 22:29, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Gürbak AKEDAŞ’a isyan etti!

Onikişubat muhtarları yardımlaşma derneği başkanı ve Serintepe Mahallesi muhtarı Ramazan Gürbak, Akedaş’a isyan etti!

“Para kudretin var kimseden korkmuyorsun”   AKEDAŞ’a tepkisini sosyal medya üzerinden dile getiren Başkan Gürbak şunları söyledi,“Eyyy Akedaş, biliyoruz para kudretin var kimseden korkmuyorsun, Allah' tan damı korkmazsın. En ufak bir yağmurda, rüzgarda elektrik gidiyor. Her gün bu sorunu yaşamak zorundamıyız. 1970 lerde çekilen elektrik hatlarını yerin altına alsanızda milleti zor durumda bırakmasanız olmaz mı?”
Onikişubat muhtarları yardımlaşma derneği başkanı ve Serintepe Mahallesi muhtarı Ramazan Gürbak, Akedaş’a isyan etti!

“Para kudretin var kimseden korkmuyorsun”

 

AKEDAŞ’a tepkisini sosyal medya üzerinden dile getiren Başkan Gürbak şunları söyledi,“Eyyy Akedaş, biliyoruz para kudretin var kimseden korkmuyorsun, Allah' tan damı korkmazsın. En ufak bir yağmurda, rüzgarda elektrik gidiyor. Her gün bu sorunu yaşamak zorundamıyız. 1970 lerde çekilen elektrik hatlarını yerin altına alsanızda milleti zor durumda bırakmasanız olmaz mı?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.