Başkan Güngör’ü hiç böyle görmediniz!

29.12.2019 - 18:14, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Güngör’ü hiç böyle görmediniz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yedikuyular Kayak Merkezi’nde Gönüllü Gençlik Hareketi gençleriyle bir araya geldi.

Başkan Güngör, Gönüllü Gençlik Hareketi’nde görev yapan tüm gençleri tebrik ettiğini söyledi.     Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetim çocuklara yönelik Yedikuyular Kayak Merkezi’nde program gerçekleştirdi. Gönüllü Gençlik Hareketi’nin de eşlik ettiği programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “İyilikte Yarışıyoruz!” sloganı ile yardıma koşan tüm gençleri tebrik ettiğini ve desteklediklerini söyledi.    
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yedikuyular Kayak Merkezi’nde Gönüllü Gençlik Hareketi gençleriyle bir araya geldi.

Başkan Güngör, Gönüllü Gençlik Hareketi’nde görev yapan tüm gençleri tebrik ettiğini söyledi.

 

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetim çocuklara yönelik Yedikuyular Kayak Merkezi’nde program gerçekleştirdi. Gönüllü Gençlik Hareketi’nin de eşlik ettiği programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “İyilikte Yarışıyoruz!” sloganı ile yardıma koşan tüm gençleri tebrik ettiğini ve desteklediklerini söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.