Başkan Güngör, Şairler Tepesi için övgüler yağdırdı!

YEREL HABERLER 22.01.2023 - 19:54, Güncelleme: 22.01.2023 - 19:54
 

Başkan Güngör, Şairler Tepesi için övgüler yağdırdı!

Güngör, “Şairler Tepesi adıyla markalaştırdığımız bu tesis hemşehrilerimizin büyük beğenisini kazanıyor. Bu noktada çok olumlu geri dönüşler alıyoruz.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Şairler Tepesi’nde organize edilen programda Gençlik Meclisi Başkanı Abdulvahap Dertli ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.  Başkan Güngör, gençlerden gelen soruları da yanıtladı. Şairler Tepesi’nde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin de Gençlik Meclisi üyelerine bilgiler aktaran Güngör, “Şairler Tepesi adıyla markalaştırdığımız bu tesiste Gençlik Meclisi üyelerimizle bir araya geldik, gençlik çalışmalarımıza ilişkin istişarelerde bulunduk. Gerçekten çok güzel fikirler ortaya atıldı.” dedi. Başkan Güngör, “Gençlik Meclisimiz ile yaptığımız program sonrası Şairler Tepesi’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik, muhabbet ettik. Şairler Tepesi’nin yeni görünümüne ilişkin hemşehrilerimizin görüşlerini aldık. Gerçekten çok olumlu geri dönüşler oldu. Hemşehrilerimiz Şairler Tepesi adıyla markalaştırdığımız bu tesisi çok beğendiklerini ifade ettiler. Bu da bizleri son derece memnun ediyor. Kahramanmaraş’ımıza yakışır bir mekân oldu” diye konuştu.  
Güngör, “Şairler Tepesi adıyla markalaştırdığımız bu tesis hemşehrilerimizin büyük beğenisini kazanıyor. Bu noktada çok olumlu geri dönüşler alıyoruz.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Şairler Tepesi’nde organize edilen programda Gençlik Meclisi Başkanı Abdulvahap Dertli ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. 

Başkan Güngör, gençlerden gelen soruları da yanıtladı. Şairler Tepesi’nde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin de Gençlik Meclisi üyelerine bilgiler aktaran Güngör, “Şairler Tepesi adıyla markalaştırdığımız bu tesiste Gençlik Meclisi üyelerimizle bir araya geldik, gençlik çalışmalarımıza ilişkin istişarelerde bulunduk. Gerçekten çok güzel fikirler ortaya atıldı.” dedi.

Başkan Güngör, “Gençlik Meclisimiz ile yaptığımız program sonrası Şairler Tepesi’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik, muhabbet ettik. Şairler Tepesi’nin yeni görünümüne ilişkin hemşehrilerimizin görüşlerini aldık.

Gerçekten çok olumlu geri dönüşler oldu. Hemşehrilerimiz Şairler Tepesi adıyla markalaştırdığımız bu tesisi çok beğendiklerini ifade ettiler. Bu da bizleri son derece memnun ediyor. Kahramanmaraş’ımıza yakışır bir mekân oldu” diye konuştu.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.