Başkan Güngör ok atıp, ata bindi!

16.06.2020 - 21:40, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Güngör ok atıp, ata bindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu’nda ok atıp ata binerek stres attı.

Başkan Güngör’ün istişare ve değerlendirme toplantısı için gittiği Türkoğlu’nda belediye başkanı Osman Okumuş ile binicilik ve okçuluk eğitim merkezinde ok atıp ata binerek stres attı.     Türkoğlu’nun metropol ilçe olma yolunda hızla ilerlediğini kaydeden Güngör, “Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içerisinde çalışarak, eksiklerimizi bir an önce tamamlayıp, Onikişubat ve Dulkadiroğlu gibi Türkoğlu’nu da Kahramanmaraş’ın merkez ilçelerinden birisi yapmak istiyoruz.” dedi.   ‪  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu’nda ok atıp ata binerek stres attı.

Başkan Güngör’ün istişare ve değerlendirme toplantısı için gittiği Türkoğlu’nda belediye başkanı Osman Okumuş ile binicilik ve okçuluk eğitim merkezinde ok atıp ata binerek stres attı.

 

 

Türkoğlu’nun metropol ilçe olma yolunda hızla ilerlediğini kaydeden Güngör, “Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içerisinde çalışarak, eksiklerimizi bir an önce tamamlayıp, Onikişubat ve Dulkadiroğlu gibi Türkoğlu’nu da Kahramanmaraş’ın merkez ilçelerinden birisi yapmak istiyoruz.” dedi.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.