Başkan Gül rakiplerine başarılar diledi!

AKTÜEL 02.07.2021 - 16:18, Güncelleme: 02.07.2021 - 16:20
 

Başkan Gül rakiplerine başarılar diledi!

Kahramanmaraş barosu 3-4 Temmuz günü olağan seçime gidiyor.

Kahramanmaraş barosu 3-4 Temmuz günü olağan seçime gidiyor. Seçim öncesi mevcut baro başkanı ve yeniden başkan adayı olan avukat Burak Gül, genel kurulda aday olan rakiplerine başarılar diledi.   İşte Başkan Gül’ün o açıklaması, “Baromuzun 3 - 4 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurulunun; mesleğimiz ve camiamız için hayırlı olması temennisiyle, kurullara aday olan ve olacak meslektaşlarıma başarılar dilerim. Sevgi ve saygılarımla Av.M.Burak Gül Kahramanmaraş Barosu Başkan Adayı”
Kahramanmaraş barosu 3-4 Temmuz günü olağan seçime gidiyor.

Kahramanmaraş barosu 3-4 Temmuz günü olağan seçime gidiyor. Seçim öncesi mevcut baro başkanı ve yeniden başkan adayı olan avukat Burak Gül, genel kurulda aday olan rakiplerine başarılar diledi.

 

İşte Başkan Gül’ün o açıklaması, “Baromuzun 3 - 4 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurulunun; mesleğimiz ve camiamız için hayırlı olması temennisiyle, kurullara aday olan ve olacak meslektaşlarıma başarılar dilerim. Sevgi ve saygılarımla Av.M.Burak Gül Kahramanmaraş Barosu Başkan Adayı”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.