Başkan Görgel’den öğretmenler günü mesajı!

AKTÜEL 24.11.2021 - 16:27, Güncelleme: 24.11.2021 - 16:27
 

Başkan Görgel’den öğretmenler günü mesajı!

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Fırat Görgel, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle yazılı olarak bir mesaj yayımladı.

Görgel mesajında, “Kıymetli Öğretmenlerimiz; bu özel günde sevincinizi paylaşıyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Kahramanmaraş'ımızda ve yurdumuzun dört bir yanında görev yapan bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.”dedi.   İşte Fırat Görgel’in o mesajı: “Geleceğimizin teminatı yavrularımızı bilgi ve tecrübelerinizle sizler şekillendiriyorsunuz. Gözümüzün aydınlığı sevgili yavrularımızı bilgi ve sevgiyle donatan yüce bir vazifenin, dünyanın en zahmetli sanatının onurlu temsilcilerisiniz. Bilim ve ilim öğretenlere hürmeti öğütleyen bir medeniyetin temsilcileri olarak sizlere minnet ve şükran borçluyuz. Bu önemli günde başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden bütün öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, emekli öğretmenlerimize sağlık ve sıhhat diliyorum.  Eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.”
Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Fırat Görgel, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle yazılı olarak bir mesaj yayımladı.

Görgel mesajında, “Kıymetli Öğretmenlerimiz; bu özel günde sevincinizi paylaşıyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Kahramanmaraş'ımızda ve yurdumuzun dört bir yanında görev yapan bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.”dedi.

 

İşte Fırat Görgel’in o mesajı: “Geleceğimizin teminatı yavrularımızı bilgi ve tecrübelerinizle sizler şekillendiriyorsunuz. Gözümüzün aydınlığı sevgili yavrularımızı bilgi ve sevgiyle donatan yüce bir vazifenin, dünyanın en zahmetli sanatının onurlu temsilcilerisiniz. Bilim ve ilim öğretenlere hürmeti öğütleyen bir medeniyetin temsilcileri olarak sizlere minnet ve şükran borçluyuz. Bu önemli günde başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden bütün öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, emekli öğretmenlerimize sağlık ve sıhhat diliyorum.  Eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.