Başkan Görgel’den esnaf oda başkanlarına ziyaret!

AKTÜEL 03.03.2022 - 18:33, Güncelleme: 03.03.2022 - 18:33
 

Başkan Görgel’den esnaf oda başkanlarına ziyaret!

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı av. Fırat Görgel, ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Görgel ziyaretleri kapsamında Kahramanmaraş’taki bazı esnaf oda başkanlarını ziyaret etti. Ak Partili Görgel, beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte, Kahramanmaraş Esnaf Odaları Birlik Başkanı ve aynı zamanda Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Kuybu’yu, Kahramanmaraş Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler'i, Kahramanmaraş Lokantacılar ve Pastaneciler Odası Başkanı Erdal Kanbur'u, Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt'u,  Kahramanmaraş Hazır Ayakkabıcılar Odası Başkanı Cafer Tepe'yi ve Kahramanmaraş Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte'yi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı av. Fırat Görgel, ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Görgel ziyaretleri kapsamında Kahramanmaraş’taki bazı esnaf oda başkanlarını ziyaret etti.

Ak Partili Görgel, beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte, Kahramanmaraş Esnaf Odaları Birlik Başkanı ve aynı zamanda Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Kuybu’yu, Kahramanmaraş Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler'i, Kahramanmaraş Lokantacılar ve Pastaneciler Odası Başkanı Erdal Kanbur'u, Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt'u,  Kahramanmaraş Hazır Ayakkabıcılar Odası Başkanı Cafer Tepe'yi ve Kahramanmaraş Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte'yi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.