Başkan Görgel, MHP’li Demiröz’ü ziyaret etti!

YEREL HABERLER 21.01.2023 - 20:33, Güncelleme: 22.01.2023 - 18:47
 

Başkan Görgel, MHP’li Demiröz’ü ziyaret etti!

Ak Parti Kahramanmaraş il başkan Av. Fırat Görgel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il başkanı Vahit Demiröz’ü ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ta başarılı bir şekilde görevini yürüten partili partisiz vatandaşların takdirini kazanan ak parti Kahramanmaraş il başkan Fırat Görgel beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Cumhur ittifakında yer alan MHP Kahramanmaraş il başkanı Vahit Demiröz’ü ve ekibini ziyaret etti. “Ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum” Yapış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Görgel şu ifadelere yer verdi, “Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevini devralan Sayın Vahit Demiröz ve ekibini ziyaret ettik. Cumhur İttifakı olarak Türkiye Yüzyılı yolunda hep birlikte çalışacağız. Nazik ev sahipliklerinden dolayı kendisine teşekkür ederim.” MHP’li Demiröz ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı Görgel ve ekibine teşekkür etti.
Ak Parti Kahramanmaraş il başkan Av. Fırat Görgel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il başkanı Vahit Demiröz’ü ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ta başarılı bir şekilde görevini yürüten partili partisiz vatandaşların takdirini kazanan ak parti Kahramanmaraş il başkan Fırat Görgel beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Cumhur ittifakında yer alan MHP Kahramanmaraş il başkanı Vahit Demiröz’ü ve ekibini ziyaret etti.

“Ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum”

Yapış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Görgel şu ifadelere yer verdi, “Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevini devralan Sayın Vahit Demiröz ve ekibini ziyaret ettik. Cumhur İttifakı olarak Türkiye Yüzyılı yolunda hep birlikte çalışacağız. Nazik ev sahipliklerinden dolayı kendisine teşekkür ederim.”

MHP’li Demiröz ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı Görgel ve ekibine teşekkür etti.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.