Başkan Dedeoğlu, Esnaf Oda Başkanlarını Ziyaret Etti!

POLİTİKA 19.02.2022 - 20:29, Güncelleme: 19.02.2022 - 20:29
 

Başkan Dedeoğlu, Esnaf Oda Başkanlarını Ziyaret Etti!

Deva Partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Hakan Dedeoğlu, görevlerine yeniden seçilen esnaf oda başkanlarını ziyaret etti.

Başkan Dedeoğlu ve beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte, Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Baltacı’yı, Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Hocaoğlu ‘nu, Bakkallar ve Şekerciler Odası Başkanı Şeref Özsoy’u, Attarlar Odası Başkanı  Cuma Güler’i, İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak’ı ve SS. Ahi Evran Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanı Cevdet Gemci’yi ziyaret etti. Ziyaretle ilgili konuşan başkan Dedeoğlu, Sıcak ve samimi karşılama ve istişarelerinden dolayı esnaf oda başkanlarına teşekkür etti.  
Deva Partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Hakan Dedeoğlu, görevlerine yeniden seçilen esnaf oda başkanlarını ziyaret etti.

Başkan Dedeoğlu ve beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte, Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Baltacı’yı, Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Hocaoğlu ‘nu, Bakkallar ve Şekerciler Odası Başkanı Şeref Özsoy’u, Attarlar Odası Başkanı  Cuma Güler’i, İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak’ı ve SS. Ahi Evran Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanı Cevdet Gemci’yi ziyaret etti.


Ziyaretle ilgili konuşan başkan Dedeoğlu, Sıcak ve samimi karşılama ve istişarelerinden dolayı esnaf oda başkanlarına teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.