Başkan Coşgan, Beyoğlu’nda!

POLİTİKA 20.10.2020 - 08:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Coşgan, Beyoğlu’nda!

CHP Türkoğlu ilçe başkanı Fidan Akkaya Coşgan, esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Bulduğu her fırsatta vatandaşla bir araya gelen Başkan Coşgan, pandemi sürecinde de esnafları yalnız bırakmadı.   CHP’li Coşgan ziyaretleri kapsamında Beyoğlu mahallesinde esnafları ziyaret ederek, onların sorun ve şikayetlerini dinledi.   “Esnafımıza gerekli bilgilendirmeleri yaptık”     Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Fidan Akkaya Coşgan, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Esnafımıza yönelik 17 Maddelik Çözüm Önerisini ulaşabildiğimiz tüm Beyoğlu esnafımıza dağıtarak gerekli bilgilendirmeyi yaptık.”dedi.
CHP Türkoğlu ilçe başkanı Fidan Akkaya Coşgan, esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Bulduğu her fırsatta vatandaşla bir araya gelen Başkan Coşgan, pandemi sürecinde de esnafları yalnız bırakmadı.

 

CHP’li Coşgan ziyaretleri kapsamında Beyoğlu mahallesinde esnafları ziyaret ederek, onların sorun ve şikayetlerini dinledi.

 

“Esnafımıza gerekli bilgilendirmeleri yaptık”

 

 

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Fidan Akkaya Coşgan, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Esnafımıza yönelik 17 Maddelik Çözüm Önerisini ulaşabildiğimiz tüm Beyoğlu esnafımıza dağıtarak gerekli bilgilendirmeyi yaptık.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.