Başkan Çitil Okur’dan kurban bayramı mesajı!

POLİTİKA 08.07.2022 - 23:00, Güncelleme: 08.07.2022 - 23:00
 

Başkan Çitil Okur’dan kurban bayramı mesajı!

Ak Parti Kahramanmaraş il kadın kolları başkanı Gül Çitil Okur, kurban bayramı vesilesiyle yazılı olarak mesaj yayımladı.

Gül Çitil Okur, “Bugün milletçe, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.”dedi. İşte başkan Gül Çitil Okur’un o açıklaması:  “Dünyanın sağlıktan güvenliğe kadar her alanda ciddi sınamalarla karşı karşıya olduğu bir dönemden geçiyoruz.  Böyle kritik dönemler, millet olarak birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin önemini daha da artırmaktadır.  Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızı hatırlamayı, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmemeliyiz. Bu vesile ile Bayramın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”
Ak Parti Kahramanmaraş il kadın kolları başkanı Gül Çitil Okur, kurban bayramı vesilesiyle yazılı olarak mesaj yayımladı.

Gül Çitil Okur, “Bugün milletçe, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.”dedi.

İşte başkan Gül Çitil Okur’un o açıklaması:

 “Dünyanın sağlıktan güvenliğe kadar her alanda ciddi sınamalarla karşı karşıya olduğu bir dönemden geçiyoruz.  Böyle kritik dönemler, millet olarak birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin önemini daha da artırmaktadır.  Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızı hatırlamayı, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmemeliyiz. Bu vesile ile Bayramın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.