Başkan Çınar’dan Biz bize yeteriz Türkiye kampanyasına destek!

EKONOMİ 02.04.2020 - 15:17, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Çınar’dan Biz bize yeteriz Türkiye kampanyasına destek!

Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet – İş Şube başkanı Ömer Çınar, cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlatmış olduğu “biz bize yeriz Türkiye” kampanyasına destek oldu.

Başkan çınar, kampanyaya bir aylık maaşıyla katılarak vatandaşlara da katılmaları yönünde çağrıda bulundu.   “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”   “Biz bize yeriz Türkiye” kampanyasına destek olduğu sosyal medya hesabından duyuran Ömer Çınar şu açıklamalarda bulundu: "Aziz milletimizin birlik, beraberliği ve selameti için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve ilk bağışçısı olduğu Milli Dayanışma Kampanyasına, Hak-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet-iş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı olarak, 1 Aylık Maaşımı bağışta bulunarak katılıyorum. Rab'bim Ülkemizi, Milletimizi ve İnsanlığı bu musibetten kurtarsın, Birliğimizi, Beraberliğimizi ve Kardeşliğimizi her zaman daim etsin inşallah.”  
Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet – İş Şube başkanı Ömer Çınar, cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlatmış olduğu “biz bize yeriz Türkiye” kampanyasına destek oldu.

Başkan çınar, kampanyaya bir aylık maaşıyla katılarak vatandaşlara da katılmaları yönünde çağrıda bulundu.

 

“Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”

 

“Biz bize yeriz Türkiye” kampanyasına destek olduğu sosyal medya hesabından duyuran Ömer Çınar şu açıklamalarda bulundu: "Aziz milletimizin birlik, beraberliği ve selameti için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve ilk bağışçısı olduğu Milli Dayanışma Kampanyasına, Hak-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet-iş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı olarak, 1 Aylık Maaşımı bağışta bulunarak katılıyorum. Rab'bim Ülkemizi, Milletimizi ve İnsanlığı bu musibetten kurtarsın, Birliğimizi, Beraberliğimizi ve Kardeşliğimizi her zaman daim etsin inşallah.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.