Başkan Çınar Forma Kampanyasına Destek Oldu!

SPOR 26.11.2019 - 16:48, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Çınar Forma Kampanyasına Destek Oldu!

İşçi dostu Başkan bu kez de Kahramanmaraşspor’un 50.Yılına özel başlatıldığı kampanyaya destek oldu.

Hak-iş il başkanı ve hizmet-iş sendikası şube başkanı Ömer Çınar, PİSERRO Kahramanmaraşspor’un 50.Yılına özel başlatıldığı“hedef 46 bin forma” kampanyasına forma alarak destek de bulundu. Kahramanmaraşspor’un şehir meselesi olduğuna dikkat çeken Başkan Çınar, toplumun her kesiminden insanın bu kampanyaya destek olması gerektiğini söyledi.
İşçi dostu Başkan bu kez de Kahramanmaraşspor’un 50.Yılına özel başlatıldığı kampanyaya destek oldu.

Hak-iş il başkanı ve hizmet-iş sendikası şube başkanı Ömer Çınar, PİSERRO Kahramanmaraşspor’un 50.Yılına özel başlatıldığı“hedef 46 bin forma” kampanyasına forma alarak destek de bulundu.

Kahramanmaraşspor’un şehir meselesi olduğuna dikkat çeken Başkan Çınar, toplumun her kesiminden insanın bu kampanyaya destek olması gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.