Başkan Çınar, Ekinözü’nde işçilerle buluştu!

20.08.2020 - 18:41, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Çınar, Ekinözü’nde işçilerle buluştu!

Hak-İş il başkanı ve hizmet - iş şube başkanı Ömer Çınar, Ekinözü’nde işçilerle bir araya geldi.

Bulduğu her fırsatta işçilerle bir araya gelen başkan Çınar, bu kez de Ekinözü’nde işçilerle buluştu.   Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Ömer Çınar, “Ekinözü Belediyesinde çalışan işçi arkadaşlarımız ile bir araya gelerek gündeme ilişkin konular hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledik. İşçi arkadaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu ilgilden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”dedi.  
Hak-İş il başkanı ve hizmet - iş şube başkanı Ömer Çınar, Ekinözü’nde işçilerle bir araya geldi.

Bulduğu her fırsatta işçilerle bir araya gelen başkan Çınar, bu kez de Ekinözü’nde işçilerle buluştu.

 


Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Ömer Çınar, “Ekinözü Belediyesinde çalışan işçi arkadaşlarımız ile bir araya gelerek gündeme ilişkin konular hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledik. İşçi arkadaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu ilgilden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.