Başkan Ceyhan’ın testi pozitif çıktı!

SPOR 02.10.2020 - 22:09, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Ceyhan’ın testi pozitif çıktı!

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan'ın corona virüs testi pozitif çıktı.

Kulüp sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanımız Dr. Fatih Mehmet Ceyhan'ın Corona Virüs test sonucu pozitif çıkmıştır.   Başkanımızın evinde izole olduğu ve ailede sadece eşinin de testinin pozitif çıktığı belirtildi. Başkanımızın Ailesine ve Kahramanmaraşspor camiamıza büyük geçmiş olsun diyor Allah'tan acil şifalar diliyoruz.”
Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan'ın corona virüs testi pozitif çıktı.

Kulüp sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanımız Dr. Fatih Mehmet Ceyhan'ın Corona Virüs test sonucu pozitif çıkmıştır.

 

Başkanımızın evinde izole olduğu ve ailede sadece eşinin de testinin pozitif çıktığı belirtildi. Başkanımızın Ailesine ve Kahramanmaraşspor camiamıza büyük geçmiş olsun diyor Allah'tan acil şifalar diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.