Başkan Çetinkaya çiftçilere müjdeli haberi verdi!

EKONOMİ 16.04.2020 - 09:42, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Çetinkaya çiftçilere müjdeli haberi verdi!

Dulkadiroğlu ve Onikişubat ziraat odaları başkanı Mehmet Çetinkaya çiftçilere müjdeli haberi verdi.

Çetinkaya sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla, “Çiftçiler sokağa çıkma yasağından muaf olacak.” Dedi.   Bu kararın ziraat odası başkanlıklarının raporu doğrultusunda verildiğine dikkat çeken Mehmet Çetinkaya, “Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanımız Sayın Şemsi Bayraktar'ın Talebinin yerine gelmesinden memnuniyet duyduk. Gece Gündüz bölge bölge ziraat Odası Başkanlarından aldığı raporlar doğrultusunda çiftçinin sesi oldunuz. Kahramanmaraşlı üreticilerimiz adına sizlere saygılar sunarız. İfadelerine yer verdi.   Bakan Pakdemirli, sokağa çıkma yasağı muafiyet kapsamına alınan grupları şöyle açıkladı:   *Reyon ömrü kısa olan ve hızlı bozulan (et, balık, meyve ve sebze, süt ve süt ürünleri) grupların ünitelerinde çalışanlar ile un ve makarna sektöründe çalışanlar, hafta sonu üretimlerine devam edebilecekler.   *Perakende sektöründe de sorun yaşanmaması için pazar akşamı saat 18.00'den sonra haller ve marketlerin depoları, mal kabul üniteleri açık olacak. Buralarda çalışanlar, iş yerlerine ulaşımda sorun yaşamayacaklar.   *Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da veteriner hekimlerimiz, hafta sonu uygulanacak olan iki günlük sokağa çıkma yasağı kapsamının dışında olacaklardır. İl ve ilçelerde, köylerimizde üreticimize ve besicimize ulaşımda bir problem yaşamayacaklar.   *Veteriner hekimlerimize ait klinik, poliklinik, hastaneler ve veteriner hekimlik hizmeti veren özel kuruluşlar ve çalışanları hafta sonu hizmet vermeye devam edebilecekler.
Dulkadiroğlu ve Onikişubat ziraat odaları başkanı Mehmet Çetinkaya çiftçilere müjdeli haberi verdi.

Çetinkaya sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla, “Çiftçiler sokağa çıkma yasağından muaf olacak.” Dedi.

 

Bu kararın ziraat odası başkanlıklarının raporu doğrultusunda verildiğine dikkat çeken Mehmet Çetinkaya, “Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanımız Sayın Şemsi Bayraktar'ın Talebinin yerine gelmesinden memnuniyet duyduk. Gece Gündüz bölge bölge ziraat Odası Başkanlarından aldığı raporlar doğrultusunda çiftçinin sesi oldunuz. Kahramanmaraşlı üreticilerimiz adına sizlere saygılar sunarız. İfadelerine yer verdi.

 


Bakan Pakdemirli, sokağa çıkma yasağı muafiyet kapsamına alınan grupları şöyle açıkladı:

 

*Reyon ömrü kısa olan ve hızlı bozulan (et, balık, meyve ve sebze, süt ve süt ürünleri) grupların ünitelerinde çalışanlar ile un ve makarna sektöründe çalışanlar, hafta sonu üretimlerine devam edebilecekler.

 

*Perakende sektöründe de sorun yaşanmaması için pazar akşamı saat 18.00'den sonra haller ve marketlerin depoları, mal kabul üniteleri açık olacak. Buralarda çalışanlar, iş yerlerine ulaşımda sorun yaşamayacaklar.

 

*Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da veteriner hekimlerimiz, hafta sonu uygulanacak olan iki günlük sokağa çıkma yasağı kapsamının dışında olacaklardır. İl ve ilçelerde, köylerimizde üreticimize ve besicimize ulaşımda bir problem yaşamayacaklar.

 

*Veteriner hekimlerimize ait klinik, poliklinik, hastaneler ve veteriner hekimlik hizmeti veren özel kuruluşlar ve çalışanları hafta sonu hizmet vermeye devam edebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.