Başkan Çabukel’den Eczacılar Odasına ziyaret!

YEREL HABERLER 01.10.2022 - 12:10, Güncelleme: 01.10.2022 - 12:10
 

Başkan Çabukel’den Eczacılar Odasına ziyaret!

İyi parti Kahramanmaraş il başkanı av. Ahmet Çabukel, Kahramanmaraş Eczacılar Odası başkanı Bahtiyar Murat Aras’ı ziyaret etti.

Ziyarette başkan Aras, Çabukel’e “Pazarcık Türkmen Alevileri” isimli kitabını hediye etti. Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Çabukel, “Eczacılar Odası başkanımız sayın Eczacı Bahtiyar Murat Aras beyefendiyi ziyaret ettik. Bizlere çok ciddi emek verilerek hazırlanmış “Pazarcık Türkmen Alevileri” isimli kitabını hediye etti. Nezaketi ve ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum.”dedi  
İyi parti Kahramanmaraş il başkanı av. Ahmet Çabukel, Kahramanmaraş Eczacılar Odası başkanı Bahtiyar Murat Aras’ı ziyaret etti.

Ziyarette başkan Aras, Çabukel’e “Pazarcık Türkmen Alevileri” isimli kitabını hediye etti.

Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Çabukel, “Eczacılar Odası başkanımız sayın Eczacı Bahtiyar Murat Aras beyefendiyi ziyaret ettik.

Bizlere çok ciddi emek verilerek hazırlanmış “Pazarcık Türkmen Alevileri” isimli kitabını hediye etti. Nezaketi ve ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum.”dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.