Başkan Çabukel Çağlayancerit’ten çağrıda bulundu!

POLİTİKA 23.01.2021 - 16:58, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Çabukel Çağlayancerit’ten çağrıda bulundu!

İyi parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Çabukel, Çağlayancerit ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Çabukel, burada hükümete çağrıda bulundu.   İşte Başkan Çabukel’in o çağrısı, “Çağlayancerit İlçemizde Esnaflarımızın sorunları dinledik. Vatandaşlarımızı Çağlayancerit’te yalnız bırakanlara çağrımızdır. Bir an önce yıktığınız okulları yapın. Bir an önce Devlet Hastanesine ameliyathane servisi kurun ve uzman hekimler gönderin. Bir an önce Çağlayancerit - Kahramanmaraş yoluna başlayın ve bitirin. Bir an önce esnafımıza sahip çıkın. Ger şey yolunda diyen esnaf bile özkaynaklarının fiyatlarının 50 arttığını söylüyor. Anlayacağınız zor durumdayız diyor.    Esnafımız Bağ-kur ödeyemiyor. 25 yıl SGK – Bağ-kur pirimi yatıran vatandaşlarımız Emekli olamamış Emeklilikte Yaşa Takılmış. Vatandaş Aynı asfaltın onlarca kez bozulup bozulup yapılmasından rahatsız. Kalıcı çözümler bulmak zorundasınız. Bir an önce Çağlayancerit ilçemize Küçük Sanayi Sitesi kurulması gerekmektedir. Çağlayancerit ilçemizden göçleri durdurmazsanız bir yıl önce 26.000 olan nüfus bugün 23.500 olmuşsa 5 yıl sonra Çağlayancerit’te yaşayan genç bulamazsınız.   Aileler kitleler halinde göç etmeye başladı. Liyakat gereği kurumlarımıza layık olan (eğitimini almış) insanları yerleştirin. Yoksa gelişemeyen bir ilçe yaratmaya devam edeceksiniz.”
İyi parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Çabukel, Çağlayancerit ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Çabukel, burada hükümete çağrıda bulundu.

 

İşte Başkan Çabukel’in o çağrısı, “Çağlayancerit İlçemizde Esnaflarımızın sorunları dinledik. Vatandaşlarımızı Çağlayancerit’te yalnız bırakanlara çağrımızdır. Bir an önce yıktığınız okulları yapın. Bir an önce Devlet Hastanesine ameliyathane servisi kurun ve uzman hekimler gönderin. Bir an önce Çağlayancerit - Kahramanmaraş yoluna başlayın ve bitirin. Bir an önce esnafımıza sahip çıkın. Ger şey yolunda diyen esnaf bile özkaynaklarının fiyatlarının 50 arttığını söylüyor. Anlayacağınız zor durumdayız diyor.

 

 Esnafımız Bağ-kur ödeyemiyor. 25 yıl SGK – Bağ-kur pirimi yatıran vatandaşlarımız Emekli olamamış Emeklilikte Yaşa Takılmış. Vatandaş Aynı asfaltın onlarca kez bozulup bozulup yapılmasından rahatsız. Kalıcı çözümler bulmak zorundasınız. Bir an önce Çağlayancerit ilçemize Küçük Sanayi Sitesi kurulması gerekmektedir. Çağlayancerit ilçemizden göçleri durdurmazsanız bir yıl önce 26.000 olan nüfus bugün 23.500 olmuşsa 5 yıl sonra Çağlayancerit’te yaşayan genç bulamazsınız.

 

Aileler kitleler halinde göç etmeye başladı. Liyakat gereği kurumlarımıza layık olan (eğitimini almış) insanları yerleştirin. Yoksa gelişemeyen bir ilçe yaratmaya devam edeceksiniz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.