Başkan Aydın Göksun tarihinde bir ilki gerçekleştirdi!

26.04.2020 - 12:04, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Aydın Göksun tarihinde bir ilki gerçekleştirdi!

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'ın birinci dönem projeleri arasında ilk sırada yer alan ve ilçe tarihinin ilk belediye hizmet binası olarak projelendirilip inşa edilen, yeni hizmet binasının peyzaj çalışmaları hız kazandı.

107 yıllık bir ilçe olan Göksun’un belediye hizmet binası olarak projelendirilerek inşa edilen ilk hizmet binası, Göksun’a yakışır bir yapıya kavuşmaya devam ediyor.   Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile günümüzün ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek özelliklerde inşa edilen yeni hizmet binası hizmete başlamasından sonra sıra çevre düzenlemesine ve Kanal Göksun Projesinin ilk etap çalışmasına geldi.     1970’li yıllarda otel olarak inşa edilerek uzun yıllar ilçede bu alanda hizmet veren, daha sonra belediye hizmet binasına dönüştürülen ve ilçe halkına hizmet etmeye devam eden eski binaya veda ediliyor.   Peyzaj çalışmaları kapsamında eski hizmet binamız ile ek hizmet binalarının yıkım çalışmalarına yüklenici firma tarafından başlandı. Yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından Göksu Çayı Islah ve Köprü çalışmalarına başlanacak ve sonrasında yapılacak olan çevre düzenlemesi ile eşsiz bir güzelliğe kavuşacak. Yeni Hizmet Binası Göksun’a hayırlı olsun.    
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'ın birinci dönem projeleri arasında ilk sırada yer alan ve ilçe tarihinin ilk belediye hizmet binası olarak projelendirilip inşa edilen, yeni hizmet binasının peyzaj çalışmaları hız kazandı.

107 yıllık bir ilçe olan Göksun’un belediye hizmet binası olarak projelendirilerek inşa edilen ilk hizmet binası, Göksun’a yakışır bir yapıya kavuşmaya devam ediyor.

 

Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile günümüzün ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek özelliklerde inşa edilen yeni hizmet binası hizmete başlamasından sonra sıra çevre düzenlemesine ve Kanal Göksun Projesinin ilk etap çalışmasına geldi.

 

 

1970’li yıllarda otel olarak inşa edilerek uzun yıllar ilçede bu alanda hizmet veren, daha sonra belediye hizmet binasına dönüştürülen ve ilçe halkına hizmet etmeye devam eden eski binaya veda ediliyor.

 

Peyzaj çalışmaları kapsamında eski hizmet binamız ile ek hizmet binalarının yıkım çalışmalarına yüklenici firma tarafından başlandı. Yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından Göksu Çayı Islah ve Köprü çalışmalarına başlanacak ve sonrasında yapılacak olan çevre düzenlemesi ile eşsiz bir güzelliğe kavuşacak. Yeni Hizmet Binası Göksun’a hayırlı olsun.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.