Başkan Akpınar’In Anneler Günü Mesajı!

YEREL HABERLER 12.05.2024 - 19:37, Güncelleme: 12.05.2024 - 19:37
 

Başkan Akpınar’In Anneler Günü Mesajı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar “Annelerimiz, sevgi ve şefkatin en yüce temsilcileridir”

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Akpınar, bu özel günde tüm annelerin sevgi ve şefkat dolu ellerinden öperek, onların değerini bir kez daha vurguladı. Başkan Akpınar, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili Anneler, bugün sizleri kutlamak ve değerinizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Anneler, sevginin ve şefkatin en yüce temsilcileridir. Onlar, fedakarlıkla dolu hayatlarıyla bize rehberlik eder, bizi korur ve kollar. Peygamber efendimiz (S.A.V.) 'Cennet anaların ayakları altındadır.' buyurarak annelerimizin değerini bizlere hatırlatmıştır. Bu özel günde, annelerimize olan sevgimizi ve minnetimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum." Dulkadiroğlu Belediyesi olarak, annelerin her zaman yanlarında olduklarını ve desteklerini esirgemediklerini vurgulayan Başkan Akpınar, tüm annelere sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir Anneler Günü diledi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar “Annelerimiz, sevgi ve şefkatin en yüce temsilcileridir”

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Akpınar, bu özel günde tüm annelerin sevgi ve şefkat dolu ellerinden öperek, onların değerini bir kez daha vurguladı.

Başkan Akpınar, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili Anneler, bugün sizleri kutlamak ve değerinizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Anneler, sevginin ve şefkatin en yüce temsilcileridir.

Onlar, fedakarlıkla dolu hayatlarıyla bize rehberlik eder, bizi korur ve kollar. Peygamber efendimiz (S.A.V.) 'Cennet anaların ayakları altındadır.' buyurarak annelerimizin değerini bizlere hatırlatmıştır. Bu özel günde, annelerimize olan sevgimizi ve minnetimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum."

Dulkadiroğlu Belediyesi olarak, annelerin her zaman yanlarında olduklarını ve desteklerini esirgemediklerini vurgulayan Başkan Akpınar, tüm annelere sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir Anneler Günü diledi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.