Başkan Adayı Görgel'den İlk Açıklama!

POLİTİKA 18.01.2024 - 19:21, Güncelleme: 18.01.2024 - 19:21
 

Başkan Adayı Görgel'den İlk Açıklama!

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel ilk açıklamasını yaptı. işte detaylar...

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel ilk açıklamasını yaptı.  Görgel, "Asrın felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş’ımızı; Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve tüm dava arkadaşlarımız ile birlikte daha büyük bir gayretle çalışarak hak ettiği değere kavuşturacağız. " dedi. İşte Fırat Görgel'in o açıklaması:  "Yıllardır her kademesinde bu kadim şehre hizmet etmek için çalıştığım AK Partimizin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı görevini tarafıma tebliğ eden Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum.  Asrın felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş’ımızı; Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve tüm dava arkadaşlarımız ile birlikte daha büyük bir gayretle çalışarak hak ettiği değere kavuşturacağız.  Bugüne kadar şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Hayrettin Güngör Başkanımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki alacağı görevlerde başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin. Selam ve dua ile"  
Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel ilk açıklamasını yaptı. işte detaylar...

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel ilk açıklamasını yaptı. 

Görgel, "Asrın felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş’ımızı; Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve tüm dava arkadaşlarımız ile birlikte daha büyük bir gayretle çalışarak hak ettiği değere kavuşturacağız. " dedi.

İşte Fırat Görgel'in o açıklaması: 

"Yıllardır her kademesinde bu kadim şehre hizmet etmek için çalıştığım AK Partimizin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı görevini tarafıma tebliğ eden Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. 

Asrın felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş’ımızı; Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve tüm dava arkadaşlarımız ile birlikte daha büyük bir gayretle çalışarak hak ettiği değere kavuşturacağız. 

Bugüne kadar şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Hayrettin Güngör Başkanımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki alacağı görevlerde başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin. Selam ve dua ile"

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.