Başkan Aba’dan sendika üyelerine müjde! O sorunun çözümü çok yakın!

YEREL HABERLER 09.11.2022 - 21:27, Güncelleme: 12.11.2022 - 14:06
 

Başkan Aba’dan sendika üyelerine müjde! O sorunun çözümü çok yakın!

Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 2no’lu şube başkanı Doç. Dr. Veli Aba çalışmalarına hızlı başladı. Başkan Aba, o sorunun çözümünün çok yakın olduğunu söyledi.

Başkan Aba, sendika üyelerine kurumlar arası idari personel geçiş hakkıyla ilgili yeni gelişmelerin olduğunu duyurdu. Aba, “Kurumlar arası idari personel geçiş hakkıyla ilgili yeni gelişmeler var. Bu kısa bir süre içerisinde yasalaşacak. Bunun müjdesini üyelerimize verebiliriz.”dedi. Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 2no’lu şubesinin yapılan olağan genel kurulunda 81 delegenin 80’inin desteğini alan Doç. Dr. Veli Aba fisiltihaber.com.tr ’ye önemli açıklamalarda bulundu. Aba seçim süreciyle ilgili, “Ciddi bir seçim çalışması sürdürdük. Bu çalışmamızın emeğini sandıkta gördük. Ben ve yönetim kurulumuz çok yüksek sayıda delege oyu aldık. Bizleri bu göreve layık gören değerli üyelerimize teşekkür ediyorum.”diye konuştu.   Müjde üstüne müjde! Üniversitedeki sendika üyelerine müjde üzerine müjde veren Veli Aba şunları söyledi, “Üniversitedeki sorunların tespitin konusunda bir çalışma yaptık. Sendika’nın bu sorunlara ne gibi çalışmalar yapabilir bunun oluruna baktık.  Akademik görevde yükselme sınavlarını standart şartlarda yapılmamasıyla ilgili çok şikayet aldık. Bu sorunların çözümü konusunda gerekli temaslarda bulunduk. İdari ve akademik personelin karşılaşmış olduğu sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözümü konusunda gerekli temasları sürdürüyoruz. Kurumlar arası idari personel geçiş hakkıyla ilgili yeni gelişmeler var. Bunun müjdesini üyelerimize verebiliriz. Üniversitelerdeki şef ve teknikerlerin 3600’e tabi olması konusunda yeni gelişmeler var. Sendika yetkilileri ve çalışmayı yürütenler bazı teknik detaylar üzerinde gayret gösteriyorlar. Söz konusu teknik detaylardaki sorunlar giderilince bunun müjdesini de kısa bir süre içerisinde üyelerimize verebiliriz. Bu sorunun çözümü önemli bir konu, gelişmeleri yakından takip ediyoruz.”  
Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 2no’lu şube başkanı Doç. Dr. Veli Aba çalışmalarına hızlı başladı. Başkan Aba, o sorunun çözümünün çok yakın olduğunu söyledi.

Başkan Aba, sendika üyelerine kurumlar arası idari personel geçiş hakkıyla ilgili yeni gelişmelerin olduğunu duyurdu.

Aba, “Kurumlar arası idari personel geçiş hakkıyla ilgili yeni gelişmeler var. Bu kısa bir süre içerisinde yasalaşacak. Bunun müjdesini üyelerimize verebiliriz.”dedi.

Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 2no’lu şubesinin yapılan olağan genel kurulunda 81 delegenin 80’inin desteğini alan Doç. Dr. Veli Aba fisiltihaber.com.tr ’ye önemli açıklamalarda bulundu.

Aba seçim süreciyle ilgili, “Ciddi bir seçim çalışması sürdürdük. Bu çalışmamızın emeğini sandıkta gördük. Ben ve yönetim kurulumuz çok yüksek sayıda delege oyu aldık. Bizleri bu göreve layık gören değerli üyelerimize teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

 

Müjde üstüne müjde!

Üniversitedeki sendika üyelerine müjde üzerine müjde veren Veli Aba şunları söyledi, “Üniversitedeki sorunların tespitin konusunda bir çalışma yaptık. Sendika’nın bu sorunlara ne gibi çalışmalar yapabilir bunun oluruna baktık.  Akademik görevde yükselme sınavlarını standart şartlarda yapılmamasıyla ilgili çok şikayet aldık. Bu sorunların çözümü konusunda gerekli temaslarda bulunduk. İdari ve akademik personelin karşılaşmış olduğu sorunları biliyoruz.

Bu sorunların çözümü konusunda gerekli temasları sürdürüyoruz. Kurumlar arası idari personel geçiş hakkıyla ilgili yeni gelişmeler var. Bunun müjdesini üyelerimize verebiliriz. Üniversitelerdeki şef ve teknikerlerin 3600’e tabi olması konusunda yeni gelişmeler var.

Sendika yetkilileri ve çalışmayı yürütenler bazı teknik detaylar üzerinde gayret gösteriyorlar. Söz konusu teknik detaylardaki sorunlar giderilince bunun müjdesini de kısa bir süre içerisinde üyelerimize verebiliriz. Bu sorunun çözümü önemli bir konu, gelişmeleri yakından takip ediyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.