Başak Gecesini Onurlandıran Ödüller

11.01.2019 - 17:16, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başak Gecesini Onurlandıran Ödüller

Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şube Başkanlığı, 10 Ocak Tarımsal Öğretimin 173. yıldönümü münasebetiyle ‘Başak Gecesi’ düzenledi.

Clarion Otelde düzenlenen geceye Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, KSÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Dr. Cafer Gençoğlan, öğretim üyeleri ve çok sayıda ziraat mühendisi katıldı. Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ZMO Kahramanmaraş Şube Başkanı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar, yaptığı konuşmasında; “Tarımsal Öğretimin 173. Yılını çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Konferanslar düzenledik. Şimdi de burada bir araya geldik. Meslektaşlarımızla bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti. Ziraat Mühendisleri Odası olarak üyelerimizin, meslektaşlarımızın her zaman yanındayız” dedi ve katılımcılara teşekkür etti. Canlı müzik eşliğinde verilen akşam yemeğinin ardından ödül törenine geçildi. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a, yaptığı başarılı çalışmaları ve sergilediği çevre belediyeciliği adına Başkan Dumlupınar tarafından onur ödülü takdim edildi. Daha sonra meslekte 30 yılını dolduran KSÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Tevrican Dokuyucu ve Prof. Dr. Salman Torun’a, plaketlerini Başkan Dumlupınar takdim etti. Ziraat MühendisleriMesut Arı, Dr. Serhan Candemir, Dr. Ahmet Kartalkanat, Salman Kervanda, Muzaffer Topuz, Özden Akkaya, İsmet Ünlü, Selçuk Ağca, Bilal Habeş Öztürk, Yavuz Ulutaş, Seval Örnek, Muhammet Söyler, Sadık Yılmaz Güllü, Hacı Bozok, Halil Burç, Adem Gürz, Şeyda Uluer, Ahmet Bilal, Doç. Dr. Mustafa          Yıldırım, Prof. Dr. Ali Arda Işıkber, Bertan Kayıran, Betül Yücel, Dr. Yasemin Keçecioğlu ve Murat Dal da 2018 yılında başarılı çalışmalarından dolayı ödül aldılar. Başarılı Ziraat mühendislerine plaketlerini ZMO 2. Başkanı Mustafa Kırbaş takdim etti. Ödül töreninin ardından gece canlı müzikle devam etti.
Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şube Başkanlığı, 10 Ocak Tarımsal Öğretimin 173. yıldönümü münasebetiyle ‘Başak Gecesi’ düzenledi.

Clarion Otelde düzenlenen geceye Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, KSÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Dr. Cafer Gençoğlan, öğretim üyeleri ve çok sayıda ziraat mühendisi katıldı.

Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ZMO Kahramanmaraş Şube Başkanı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar, yaptığı konuşmasında; “Tarımsal Öğretimin 173. Yılını çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Konferanslar düzenledik. Şimdi de burada bir araya geldik. Meslektaşlarımızla bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti. Ziraat Mühendisleri Odası olarak üyelerimizin, meslektaşlarımızın her zaman yanındayız” dedi ve katılımcılara teşekkür etti.

Canlı müzik eşliğinde verilen akşam yemeğinin ardından ödül törenine geçildi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a, yaptığı başarılı çalışmaları ve sergilediği çevre belediyeciliği adına Başkan Dumlupınar tarafından onur ödülü takdim edildi.

Daha sonra meslekte 30 yılını dolduran KSÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Tevrican Dokuyucu ve Prof. Dr. Salman Torun’a, plaketlerini Başkan Dumlupınar takdim etti.

Ziraat MühendisleriMesut Arı, Dr. Serhan Candemir, Dr. Ahmet Kartalkanat, Salman Kervanda, Muzaffer Topuz, Özden Akkaya, İsmet Ünlü, Selçuk Ağca, Bilal Habeş Öztürk, Yavuz Ulutaş, Seval Örnek, Muhammet Söyler, Sadık Yılmaz Güllü, Hacı Bozok, Halil Burç, Adem Gürz, Şeyda Uluer, Ahmet Bilal, Doç. Dr. Mustafa          Yıldırım, Prof. Dr. Ali Arda Işıkber, Bertan Kayıran, Betül Yücel, Dr. Yasemin Keçecioğlu ve Murat Dal da 2018 yılında başarılı çalışmalarından dolayı ödül aldılar. Başarılı Ziraat mühendislerine plaketlerini ZMO 2. Başkanı Mustafa Kırbaş takdim etti.

Ödül töreninin ardından gece canlı müzikle devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.