Bartın’da Denize Girilecek Plajlar!

SEYAHAT - KİTAP 01.07.2024 - 08:58, Güncelleme: 01.07.2024 - 08:58
 

Bartın’da Denize Girilecek Plajlar!

Sizler için doğa harikası mekanalra sahip olan Bartın'ın denize girilebilecek noktalarını araştırrdık. işte o liste....

Bartın, yerli ve yabancı gezginlerin de uğrak noktası olmuştur. Amasra, Tavşan Adası, Çakraz, Güzelcehisar Lav Sütunları, İnkumu, Amasra Müzesi, Gergece Şelalesi ve Akkonak gibi pek çok keşfedilmesi gereken lokasyona da ev sahipliği yapmaktadır. Bartın’ın Karadeniz’e kıyısı olması nedeniyle; yüzmek, dalış yapmak, manzara izlemek ve çeşitli aktiviteler de bulunmakta mümkündür.  Kapısuyu Köyü Plajı (Kapısuyu Plajı) Ücretsiz bir plaj olan  Kapısuyu Köyü Plajı’nda şezlong ve şemsiye imkanları bulunmamaktadır. Sadece bir adet tuvalet bulunmaktadır ancak kullanım durumuna bağlı olarak mağduriyet oluşturabilmektedir. Yardibi Plajı  Yardibi Plajı, ücretsiz bir plajdır. Çadır kurup kamp yapanlar var ancak yasak dönemlerinde jandarma ekiplerinden bilgi almadan kamp yapmamak gerekiyor. Karamam Köyü Plajı Karamam Köyü Plajı, ücretsiz bir plajdır. Sakin ve sessiz bir yapıya sahip olan Karamam Köyü Plajı’nın genel yapısı taşlık olması bakımından, deniz ayakkabısı ile terlik kullanmak gerekmektedir.  Göçkündemirci Köyü Plajı Tuvalet, şemsiye, duş, şezlong, market, kafe, restoran, soyunma kabini ve büfe imkanlarının bulunmadığı sessiz ve sakin bir plajdır. Göçkündemirci Köyü Plajı, ücretsizdir ancak otopark ücreti adı altında ücret talep edilmektedir. Akkonak Köyü Plajı Akkonak Köyü Plajı, Amasra’da sakinlik ve sessizlik arayanlar tarafından yaygın olarak tercih edilir. Denizi temizdir ve ücretsiz bir plajdır. Akkonak Köyü Plajı’nın kumsal alanı yoktur.  Akarsu Camping Akarsu Camping tesisi, Akkonak Köyü Plajı’nın hemen yan tarafında hizmet vermektedir. Akarsu Camping tesisinde; çadır kampı ve karavan kampı ile beraber çatı katı daire konaklaması hizmeti de sunulmaktadır.  Bozköy Plajı Bozköy Plajı, ücretli bir bir plajdır. Ortalama 100 TL giriş ücreti talep edilmektedir. Denizi temizdir ve sığ özelliğe sahiptir. Tuvalet ücretlidir ve duş imkanı da bulunmaktadır.  Amasra Plajı  Amasra Plajı, aynı zamanda  Büyük Liman Plajı olarak da bilinmektedir. Şezlong ve şemsiye kiralama hizmetleri de bulunmaktadır.  Amasra Plajı’nda tuvalet ve duş imkanları da ücretlidir.  İnkumu Plajı Bartın’ın en çok ziyaret edilen plajlarından bir tanesidir.  İnkumu Plajı’nın genel yapısı kum yapısına sahiptir. Denizi temiz ve berraktır.  Güzelcehisar Plajı Güzelcehisar Plajı, yaz sezonunda ve hafta sonu günlerinde kalabalık olabilmektedir. Denizi soğuk olmasından dolayı yaz aylarında ferah bir tatil yapmak mümkündür. Kızılkum Plajı Kızılkum Plajı, ücretsiz bir plajdır. Kızılkum Plajı’nın plaj alanı oldukça güzeldir. Balık restoran hizmeti de bulunmaktadır.   
Sizler için doğa harikası mekanalra sahip olan Bartın'ın denize girilebilecek noktalarını araştırrdık. işte o liste....

Bartın, yerli ve yabancı gezginlerin de uğrak noktası olmuştur. Amasra, Tavşan Adası, Çakraz, Güzelcehisar Lav Sütunları, İnkumu, Amasra Müzesi, Gergece Şelalesi ve Akkonak gibi pek çok keşfedilmesi gereken lokasyona da ev sahipliği yapmaktadır.

Bartın’ın Karadeniz’e kıyısı olması nedeniyle; yüzmek, dalış yapmak, manzara izlemek ve çeşitli aktiviteler de bulunmakta mümkündür. 

Kapısuyu Köyü Plajı (Kapısuyu Plajı)

Ücretsiz bir plaj olan  Kapısuyu Köyü Plajı’nda şezlong ve şemsiye imkanları bulunmamaktadır. Sadece bir adet tuvalet bulunmaktadır ancak kullanım durumuna bağlı olarak mağduriyet oluşturabilmektedir.

Yardibi Plajı

 Yardibi Plajı, ücretsiz bir plajdır. Çadır kurup kamp yapanlar var ancak yasak dönemlerinde jandarma ekiplerinden bilgi almadan kamp yapmamak gerekiyor.

Karamam Köyü Plajı

Karamam Köyü Plajı, ücretsiz bir plajdır. Sakin ve sessiz bir yapıya sahip olan Karamam Köyü Plajı’nın genel yapısı taşlık olması bakımından, deniz ayakkabısı ile terlik kullanmak gerekmektedir. 

Göçkündemirci Köyü Plajı

Tuvalet, şemsiye, duş, şezlong, market, kafe, restoran, soyunma kabini ve büfe imkanlarının bulunmadığı sessiz ve sakin bir plajdır. Göçkündemirci Köyü Plajı, ücretsizdir ancak otopark ücreti adı altında ücret talep edilmektedir.

Akkonak Köyü Plajı

Akkonak Köyü Plajı, Amasra’da sakinlik ve sessizlik arayanlar tarafından yaygın olarak tercih edilir. Denizi temizdir ve ücretsiz bir plajdır. Akkonak Köyü Plajı’nın kumsal alanı yoktur. 

Akarsu Camping

Akarsu Camping tesisi, Akkonak Köyü Plajı’nın hemen yan tarafında hizmet vermektedir. Akarsu Camping tesisinde; çadır kampı ve karavan kampı ile beraber çatı katı daire konaklaması hizmeti de sunulmaktadır. 

Bozköy Plajı

Bozköy Plajı, ücretli bir bir plajdır. Ortalama 100 TL giriş ücreti talep edilmektedir. Denizi temizdir ve sığ özelliğe sahiptir. Tuvalet ücretlidir ve duş imkanı da bulunmaktadır. 

Amasra Plajı

 Amasra Plajı, aynı zamanda  Büyük Liman Plajı olarak da bilinmektedir. Şezlong ve şemsiye kiralama hizmetleri de bulunmaktadır.  Amasra Plajı’nda tuvalet ve duş imkanları da ücretlidir. 

İnkumu Plajı

Bartın’ın en çok ziyaret edilen plajlarından bir tanesidir.  İnkumu Plajı’nın genel yapısı kum yapısına sahiptir. Denizi temiz ve berraktır. 

Güzelcehisar Plajı

Güzelcehisar Plajı, yaz sezonunda ve hafta sonu günlerinde kalabalık olabilmektedir. Denizi soğuk olmasından dolayı yaz aylarında ferah bir tatil yapmak mümkündür.

Kızılkum Plajı

Kızılkum Plajı, ücretsiz bir plajdır. Kızılkum Plajı’nın plaj alanı oldukça güzeldir. Balık restoran hizmeti de bulunmaktadır. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.