Bankalar Emekliye 200.000 TL ödeme yapacağını açıkladı!

EKONOMİ 02.10.2022 - 17:13, Güncelleme: 02.10.2022 - 17:13
 

Bankalar Emekliye 200.000 TL ödeme yapacağını açıkladı!

Garanti Bankası Akbank, Ziraat Bankası veya Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan tüm vatandaşlar için yapılacak olan yeni kredi kampanyasında 200000 TL’ye kadar yeni bir kredi paketi hazırlandığı açıklandı.

Garanti Bankası Akbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden sizlerde 200000 TL’ye kadar emekli kredisi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden işlemlerinizi banka müşterisi olmanız durumunda hemen yapabilirsiniz. Garanti Bankası Akbank, Ziraat Bankası Vakıfbank üzerinden 200000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşlar için yapılacak olan bu kampanyalarda, nakit ihtiyacı olan vatandaşların belirli şartları uygun olmaları durumunda kredi alabileceği haberi verildi. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilerin emekli maaşları bu bankalar üzerinden alınması durumunda kredi imkanından faydalanabilecek ve onaylanan kredileri hemen kullanabilecekler. Garanti Bankası Akbank ve Ziraat Bankası en düşük faiz oranlarından yararlandırmak kaydı ile birlikte kendi bankasından emekli maaş alan tüm vatandaşları için ihtiyaç kredisi imkanı sağlayacağını duyurdu.  
Garanti Bankası Akbank, Ziraat Bankası veya Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan tüm vatandaşlar için yapılacak olan yeni kredi kampanyasında 200000 TL’ye kadar yeni bir kredi paketi hazırlandığı açıklandı.

Garanti Bankası Akbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden sizlerde 200000 TL’ye kadar emekli kredisi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden işlemlerinizi banka müşterisi olmanız durumunda hemen yapabilirsiniz.

Garanti Bankası Akbank, Ziraat Bankası Vakıfbank üzerinden 200000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşlar için yapılacak olan bu kampanyalarda, nakit ihtiyacı olan vatandaşların belirli şartları uygun olmaları durumunda kredi alabileceği haberi verildi.

Başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilerin emekli maaşları bu bankalar üzerinden alınması durumunda kredi imkanından faydalanabilecek ve onaylanan kredileri hemen kullanabilecekler. Garanti Bankası Akbank ve Ziraat Bankası en düşük faiz oranlarından yararlandırmak kaydı ile birlikte kendi bankasından emekli maaş alan tüm vatandaşları için ihtiyaç kredisi imkanı sağlayacağını duyurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.