Bankalar düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanlarını duyurdu!

EKONOMİ 09.03.2023 - 14:17, Güncelleme: 11.03.2023 - 18:23
 

Bankalar düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanlarını duyurdu!

İhtiyaçları kapsamında kullanılması için 100 bin liralık düşük faizli kredi için başvurular başladı. İşte detaylar...

İhtiyaçları kapsamında kullanılması için 100 bin liralık düşük faizli kredi için  başvurular başladı. Özel bankalar'da faiz oranları 1.28'i bulurken, deprem bölgesinde yaşayanlar için kamu bankaları tarafından 0,99 oranla kredi verilecek. Birçok banka düşük faizli kredi kampanyasına dahil oldu. Özel bankalarda faiz oranları 1.29'e kadar düştü. Verilecek kredilerin faiz oranları ise vade miktarıyla orantılı olarak yükselip düşebiliyor. 12 ay için 1.28 uygulanırken, 36 ay vade seçeneği seçildiğinde oran 1.98'leri buluyor. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, depremzedeler için düşük faizli kredilerini duyurdu. 100 bin liraya kadar 0.99 faiz oranıyla depremzelere sunuldu.  
İhtiyaçları kapsamında kullanılması için 100 bin liralık düşük faizli kredi için başvurular başladı. İşte detaylar...

İhtiyaçları kapsamında kullanılması için 100 bin liralık düşük faizli kredi için  başvurular başladı. Özel bankalar'da faiz oranları 1.28'i bulurken, deprem bölgesinde yaşayanlar için kamu bankaları tarafından 0,99 oranla kredi verilecek.

Birçok banka düşük faizli kredi kampanyasına dahil oldu. Özel bankalarda faiz oranları 1.29'e kadar düştü.

Verilecek kredilerin faiz oranları ise vade miktarıyla orantılı olarak yükselip düşebiliyor.

12 ay için 1.28 uygulanırken, 36 ay vade seçeneği seçildiğinde oran 1.98'leri buluyor. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, depremzedeler için düşük faizli kredilerini duyurdu. 100 bin liraya kadar 0.99 faiz oranıyla depremzelere sunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.