Balkan Ninnisi dizisi final mi yapıyor?

DİZİ - FİLM 12.10.2022 - 00:23, Güncelleme: 12.10.2022 - 00:23
 

Balkan Ninnisi dizisi final mi yapıyor?

Balkan Ninnisi final mi sorusu merak konusu oldu. Peki, Balkan Ninnisi final mi yapıyor? İşte detaylar...

Balkan Ninnisi her hafta Salı günü saat 20:00 'da TRT 1'de yayınlanıyor. Balkan Ninnisi dizisinin yayınlanan son bölümünde karakterlerden Daniel'in vurulmasının ardından dizinin final yapacağı iddiası gündeme geldi. İzleyiciler, sosyal medyada yayınlanan son bölümünden sonra dizinin final yapacağını düşündü. Balkan Ninnisi dizisinin final yapacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.   
Balkan Ninnisi final mi sorusu merak konusu oldu. Peki, Balkan Ninnisi final mi yapıyor? İşte detaylar...

Balkan Ninnisi her hafta Salı günü saat 20:00 'da TRT 1'de yayınlanıyor.

Balkan Ninnisi dizisinin yayınlanan son bölümünde karakterlerden Daniel'in vurulmasının ardından dizinin final yapacağı iddiası gündeme geldi.

İzleyiciler, sosyal medyada yayınlanan son bölümünden sonra dizinin final yapacağını düşündü. Balkan Ninnisi dizisinin final yapacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.