Bakan Soylu Fahiş kira artışlarıyla ilgili net konuştu! İhbar edin!

POLİTİKA 26.02.2023 - 10:52, Güncelleme: 26.02.2023 - 10:52
 

Bakan Soylu Fahiş kira artışlarıyla ilgili net konuştu! İhbar edin!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fahiş kira artışına tepki gösterip vatandaşlara çağrıda bulundu. İşte detaylar…

Bakan Soylu,“Fahiş kira artışları deprem kadar acıtıcı bir gerçektir. Vatandaşlarımızdan 112 dahil başvurabilecekleri her yere başvurmalarını istiyoruz." diye konuştu. “İkinci afet yaşatmanın gereği yok” Soylu, " Devlet olarak gereğini yerine getiriyoruz. 'Kiracıyım, oturuyorum, sen çıkacaksın' diyor. İnsanlara ikinci afet yaşatmanın gereği yok. Böyle bir şeyi istemek doğru bir yaklaşım değil, fahiş fiyat artışları doğru değildir. Vatandaşlarımızdan karakol, 112 dahil başvurabilecekleri her yere başvurmalarını istiyoruz. Kiracı çıkartmak doğru bir yaklaşım değildir. " diye konuştu.  
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fahiş kira artışına tepki gösterip vatandaşlara çağrıda bulundu. İşte detaylar…

Bakan Soylu,“Fahiş kira artışları deprem kadar acıtıcı bir gerçektir. Vatandaşlarımızdan 112 dahil başvurabilecekleri her yere başvurmalarını istiyoruz." diye konuştu.

“İkinci afet yaşatmanın gereği yok”

Soylu, " Devlet olarak gereğini yerine getiriyoruz. 'Kiracıyım, oturuyorum, sen çıkacaksın' diyor. İnsanlara ikinci afet yaşatmanın gereği yok. Böyle bir şeyi istemek doğru bir yaklaşım değil, fahiş fiyat artışları doğru değildir.

Vatandaşlarımızdan karakol, 112 dahil başvurabilecekleri her yere başvurmalarını istiyoruz. Kiracı çıkartmak doğru bir yaklaşım değildir. " diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.